spot_img

Leclerc: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η Ferrari»

Ο Charles Leclerc, στην επίσημη παρουσίαση της Ferrari, μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν και την σπουδαιότητα η ομάδα να κερδίσει και πάλι αγώνες.

Η Scuderia Ferrari εργάζεται με συστηματικούς ρυθμούς, ώστε να μην επαναλάβει την απογοητευτική σεζόν του 2020. Κυριότερο όλων, να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, που θα δίνει την δυνατότητα στους οδηγούς της να διεκδικούν θέσεις και βάθρα στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Binotto: «Θετικές οι προσομοιώσεις για το 2021»

Ο Μονεγάσκος οδηγός, στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας, μίλησε τόσο για την σχέση του με την ομάδα, όσο και για τους στόχους του για την νέα σεζόν.

Στην Ferrari δίνουν έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Κάθε προσπάθεια έχει ως στόχο την βελτιστοποίηση της απόδοσής μας και πάντα προσπαθούμε να ξεπερνάμε τα όρια. Βρίσκομαι εδώ με στόχο να κερδίσω κάθε άλλο οδηγό στην πίστα. Σίγουρα είναι μια σκληρή δοκιμασία να τον νικήσεις και τον teammate σου, γιατί είναι ο μόνος οδηγός στο grid που έχει το ίδιο μονοθέσιο. Αυτό είναι άλλωστε, που κάνει το σπορ τόσο ενδιαφέρον. Στην τελική αυτό που μετράει περισσότερο είναι να κερδίσει η ομάδα, γι’ αυτό θέλω να είμαι ακόμα πιο γρήγορος και παράλληλα επιθετικός.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με ανάλυση όλων των τελευταίων παρουσιάσεων της F1.

Ο 23χρονος, για την αγωνιστική σεζόν του 2020, κατάφερε να πετύχει μόλις τρία βάθρα, τερματίζοντας στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά δεν έδειξε λεπτό να εγκαταλείπει τις προσπάθειες προς ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Νιώθω κάπως ανυπόμονος και παράλληλα νευρικός πριν ξεκινήσει η σεζόν, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος. Είμαστε πολύ τυχεροί, καθώς πλέον έχουμε την δυνατότητα να συλλέγουμε τόσα δεδομένα και διακρίνουμε τι πηγαίνει λάθος. Είναι πολύ σημαντικό εγώ και ο Carlos να συζητάμε τα όσα μας απασχολούν, να συνεργαζόμαστε και να μην είμαστε αντίπαλοι μέσα στην ίδια ομάδα. Αναφορικά με το μονοθέσιο, πιστεύω υπάρχουν πολλές αναβαθμίσεις και οι μηχανικοί έχουν δουλέψει πολύ σκληρά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει άραγε το νεότερο οδηγικό δίδυμο της ιταλικής ομάδας, όχι μόνο να ξεπεράσει τις ομάδες του midfield, αλλά και να επιστρέψει στην κορυφή; Είναι οι βλέψεις του Leclerc υπεραισιόδοξες ή θα ξεκινήσει η Ferrari να κερδίζει και πάλι;

Δείτε το GP Βραζιλίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Δείτε το GP Βραζιλίας της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles