spot_img

Loeb για Ράλλυ Ακρόπολις: «Όλες οι ειδικές είναι καινούργιες για εμένα»

Ο πολυπρωταθλητής του WRC, Sebastien Loeb, μίλησε για τις ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις και τόνισε πως πρόκειται για μία νέα εμπειρία για εκείνον.

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του αγαπημένου μας αγώνα, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ομάδες και πληρώματα ξεκινούν τη μεγάλη τους περιπέτεια σήμερα στο ΟΑΚΑ με τη σπέσιαλ υπερειδική. Πάνω από 60.000 άνθρωποι αναμένεται να ζήσουν από κοντά τη μαγεία των Rally1 αγωνιστικών, με τους κορυφαίους οδηγούς να είναι έτοιμοι να προσφέρουν άπλετο θέαμα.

Ένας από αυτούς είναι ο Sebastien Loeb, o οποίος επιστρέφει στο Ακρόπολις το οποίο έχει σε μεγάλη υπόληψη. Η μερική παρουσία του στο WRC, όπως επίσης και η απουσία του αγώνα για πολλά χρόνια έχει αλλάξει τη φύση του και κάνει το έργο του Γάλλου δύσκολο. Όπως δήλωσε όμως και ο ίδιος, μετά τις αναγνωρίσεις των ειδικών διαδρομών, όλα είναι καινούργια για εκείνον.

«Δε μου είναι τόσο εύκολο, αφού σχεδόν όλες οι ειδικές είναι καινούργιες για μένα. Απαιτεί σκληρή δουλειά για να φτιάξουμε τις σημειώσεις με την ακρίβεια που χρειάζεται. Σε κάθε περίπτωση, οι ειδικές είναι πολύ ωραίες και με μεγάλο οδηγικό ενδιαφέρον. Πάντως, δεν είναι τόσο σκληρές οι επιφάνειες όσο θυμάμαι στο παρελθόν, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο έχουν βελτιωθεί τα αυτοκίνητα από τότε. Ειδικά στον τομέα της ανάρτησης, και θεωρώ ότι δε θα έχουν πρόβλημα τα αυτοκίνητά μας».

Ο Loeb θα βρεθεί και πάλι πίσω από το Ford Puma Rally1 στο 2022, με το οποίο κατέκτησε τη νίκη στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς, το Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Όλοι οι θεατές, ελπίζουμε ο Γάλλος της M-Sport να καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος του αγώνα σε μία ανταγωνιστική θέση.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ολλανδίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles