spot_img

Lorenzo: «Η Honda εξέλιξε τη μοτοσυκλέτα πάνω στον Marquez»

Ο Jorge Lorenzo μίλησε για τα καλά και τα κακά της Honda, ενώ τόνισε πως η εξέλιξη μπορεί να γίνει και πάνω στον ίδιο και όχι μόνο στον teammate του.

Ο Ισπανός διανύει μια κάκιστη και εφιαλτική σεζόν έχοντας μόνο κακά αποτελέσματα και μια σειρά από τραυματισμούς που τον έχουν φέρει ακόμα πιο πίσω. Για να μπορέσει να λύσει τα προβλήματά του, ο Lorenzo ταξίδεψε στα κεντρικά του HRC στην Ιαπωνία ώστε να μιλήσει με τον Τεχνικό Διευθυντή του προγράμματος, Takeo Yokohama.

Σκοπός του Lorenzo είναι να δουλέψει στενά με το εργοστάσιο και τη Honda, ώστε και το δικό του feedback να περάσει πάνω στη μοτοσυκλέτα του. Αυτή έχει εξελιχθεί με βάση τον Marquez, ο οποίος είναι το σημείο αναφοράς του grid.

Ναι μίλησα με τον Takeo και είναι ξεκάθαρο ότι κερδίζοντας σε τελική ταχύτητα, η Honda έχει πιο πολλά προβλήματα στις στροφές. Κι ο Marc κερδίζει στην τελική, χωρίς να χάνει μέσα στις στροφές. Σαφώς και η Honda θα δουλέψει προσπαθώντας να κρατήσει τη δύναμη αυτή, που της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά και να λύσει το πρόβλημα στις στροφές. Είναι αλήθεια βέβαια, ότι η μοτοσυκλέτα εξελίχθηκε ακολουθώντας τον ταχύτερο οδηγό της ομάδας, που είναι ο Marc. Για να την εκμεταλλευτείς, πρέπει να οδηγείς όπως ο Marc, ο οποίος όμως έχει πολύ ιδιαίτερο στυλ: είναι επιθετικός και φρενάρει πολύ δυνατά. Προφανώς και θα συνεχίσει να ακολουθεί τις οδηγίες του γρήγορου οδηγού της, όμως η Honda είναι μεγάλο εργοστάσιο κι έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει και τους δυο οδηγούς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles