spot_img

Lorenzo: «Ο καλύτερος μου αγώνας με την Ducati. Απίθανος ο Dovi»

Ο Jorge Lorenzo δήλωσε μετά τον αγώνα του Silverstone πως έκανε τον καλύτερο φετινό του αγώνα, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον teammate του.

Ο Ισπανός αναβάτης της Ducati, είχε έναν καλό αγώνα στο Βρετανικό GP, έχοντας σταθερό ρυθμό και το αποτέλεσμά του ήταν μια αξιοπρεπής 5η θέση. Ο Lorenzo βελτιώνεται συνεχώς με την GP17 και σύμφωνα με τον ίδιο, έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνιση με την ιταλική μοτοσυκλέτα.

«Η θέση μας μπορεί να μην είναι τρομερή, αλλά κάναμε κι άλλη πρόοδο και μειώσαμε την απόστασή μας από την κορυφή. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να διατηρήσω τέτοιο ρυθμό στον αγώνα. Χτες ήμουν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός. Σήμερα όμως έχανα μόλις λίγα δέκατα. Δυστυχώς στους πρώτους γύρους δεν κατάφερα να έχω το ρυθμό των αναβατών μπροστά μου. Ίσως ενήργησα πολύ συντηρητικά και ήταν αδύνατον να καλύψω τη διαφορά. Για μένα όμως, αυτός ο αγώνας είναι ο καλύτερος που έχω κάνει από τότε που ήρθα στην Ducati κι αυτό επειδή έδειξα ότι είμαι γρήγορος σε μια πίστα που αρχικά δυσκολεύτηκα με τα ελαστικά.

Επιπλέον, έδωσε συγχαρητήρια στον Andrea Dovizioso, ο οποίος έκανε έναν τρομερό αγώνα και πήρε την 4η φετινή του νίκη, ανεβαίνοντας στη 1η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών.

Ο Dovi ήταν απίθανος. Έχει εμπειρία και είναι ανταγωνιστικός σε κάθε πίστα. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς αμέσως στην Ducati. Θέλει χρόνο, Μπορώ να πω όμως ότι έχει γίνει πιο εύκολο και στο μέλλον τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Ακολουθεί το Misano και με βάσει την εικόνα μας εκεί στις ιδιωτικές δοκιμές, θα παλέψω για το βάθρο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles