spot_img

Marchionne: «Προνόμιο να τελειώσει την καριέρα του στη Ferrari o Hamilton»

Ο Sergio Marchionne αποκάλυψε πως θα ήθελε τον Lewis Hamilton στη Ferrari, όμως αυτό θα αργήσει να γίνει καθώς το οδηγικό της δίδυμο δεν θα αλλάξει.

Ο ισχυρός άνδρας της Ferrari, έχει κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα με τις δηλώσεις τους, οι οποίες μόνο τυχαίες δεν είναι. Ο Marchionne είχε ασκήσει κριτική στον Kimi Raikkonen για την αγωνιστική του απόδοση, έπειτα δήλωσε πως ο Sebastian Vettel θα ανανεώσει εάν θέλει, ενώ τώρα φαίνεται πως άλλαξε γνώμη.

Όσον αναφορά τον Lewis Hamilton, ο ίδιος αποκάλυψε πως υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, όμως έμειναν εκεί και δεν υπήρξε κάτι παραπάνω. Πάντως για τον ίδιο τον Marchionne, το να ολοκληρώσει ο Hamilton τη καριέρα του στη Ferrari είναι προνόμιο.

Το να ολοκληρώσει την καριέρα του ο Hamilton στη Ferrari θα ήταν προνόμιο. Δεν προχωρήσαμε πολύ στις συζητήσεις μας με τον Lewis. Δεν θα μιλήσω όμως για το μέλλον.

Οι δηλώσεις έρχονται σε συνδυασμό με το γεγονός πως οι Vettel και Raikkonen θα παραμείνουν στη Ferrari και την επόμενη σεζόν, μιας και ο Marchionne πλέον είναι χαρούμενος με το οδηγικό δίδυμο.

Έχουμε δύο φοβερούς οδηγούς στην ομάδα και δεν θέλουμε να μιλήσουμε για εναλλακτικές. Νομίζω πως έχω ξεκαθαρίσει δημόσια για το θέμα του Sebastian, εάν θέλει να μείνει, είναι ευπρόσδεκτος να το κάνει. Και στη περίπτωση του Kimi, είμαστε σίγουροι πως θέλει να μείνει. Ελπίζω πως θα τους ανακοινώσουμε σύντομα.

Το lineup της Ferrari για το 2018 θα ανακοινωθεί στα πλαίσια του GP Ιταλίας, με τους Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen να παραμένουν στους “κόκκινους”.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles