spot_img

Marquez: «Ακόμα πονάω, ήταν σημαντική η επιστροφή μου»

Ο Marc Marquez μίλησε για την επιστροφή του στους αγώνες και τόνισε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος στο 100% που μπορεί να αποδώσει.

Ο Ισπανός έκανε το μεγάλο comeback στο MotoGP στο GP Πορτογαλίας, έχοντας μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Ο τραυματισμός στο χέρι του τον άφησε εκτός δράσης για 265 ημέρες, όμως είναι και πάλι εδώ. Ο 8-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής όχι μόνο τερμάτισε, αλλά ήταν εντός της πρώτης 10άδας στην τελική κατάταξη.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 19 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ενώ άλλοι αναβάτες είχαν πτώσεις, άλλοι έκαναν λάθη, ο Marquez ήταν εκεί, τερμάτισε και έδειξε σε όλους πως μπορεί να επανέλθει ανταγωνιστικός.

Τώρα, μιλάει για την συγκίνηση που είχε μετά το τέλος του GP και το γεγονός πως είναι ακόμα στην αρχή της επιστροφής του. Για τον ίδιο όμως, είχε τεράστια σημασία να τερματίσει.

Είμαι άνθρωπος που θέλω να κρατάω τα συναισθήματά μου για μένα, αλλά όταν επέστρεψα στο box ξέσπασα. Έκλαψα για όλα όσα πέρασα τους προηγούμενους 9 μήνες. Ήταν ιδιαίτερος ο σημερινός Αγώνας γιατί ένοιωσα και πάλι σαν οδηγός κι αυτό μετράει περισσότερο από το τελικό αποτέλεσμα. Αν οδηγούσα όπως παλιά δεν θα άντεχα ούτε τρεις γύρους. Στο όριο έκανα μόνο έναν γύρο. Αυτόν στις κατατακτήριες. Ακόμα πονάω πολύ στο χέρι. Δεν έχει τελειώσει η πορεία της ανάρρωσης και δεν θα τελειώσει ούτε στην Jerez. Ήταν σημαντικό όμως να επιστρέψω στην πίστα. Η προπόνηση στο γυμναστήριο αλλά πάνω απ’ όλα το να οδηγώ τη μοτοσυκλέτα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο στους Αγώνες, αφού όταν είμαι σπίτι δεν γίνεται. Το κόκαλο είναι εντάξει τώρα, αλλά δεν μπορώ να το πιέζω πολύ. Ίσως προς τα μισά της χρονιάς να μπορώ να προπονούμαι και στο σπίτι.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εσάς πως σας φάνηκε η επιστροφή Marquez στους αγώνες; Θα είναι πιο ανταγωνιστικός στον επόμενο αγώνα στην Jerez;

Μην χάσετε σήμερα στις 20:00μμ την εκπομπή “Racing Line” με την ανάλυση του GP Πορτογαλίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles