spot_img

Marquez – Απογοητευμένος και εκνευρισμένος

Ο Marc Marquez ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από το γεγονός πως δεν κατάφερε να τερματίσει το GP Γαλλίας του 2021.

Ο Ισπανός έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, δείχνοντας ιδιαίτερα δυνατός σε βρεγμένο οδόστρωμα. Οι φυσικές απαιτήσεις είναι μικρότερες κι έτσι μπορούσε να είναι σε ένα υψηλότερο επίπεδο σε σύγκριση με στεγνές συνθήκες.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 17 Μαΐου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μετά τον αγώνα θέλησε να εξηγήσει τη θέση του και όλα όσα έζησε στον πιο απογοητευτικό αγώνα του στο 2021.

Δεν άρπαξα την ευκαιρία που μας έδωσε ο καιρός και είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος. Ήξερα πως αν έχω υπομονή στους πρώτους γύρους θα είχα καλό αγώνα αλλά έπεσα, το οποίο δεν περίμενα. Δεν πίεζα πολύ εκείνη τη στιγμή. Ήταν πολύ δύσκολο να φέρω το πίσω ελαστικό σε καλή θερμοκρασία, ειδικά στις εισόδους των στροφών. Η πρώτη πτώση μπορεί να συμβεί και αρκετοί οδηγοί είχαν πτώση στον αγώνα.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός μίλησε για την στρατηγική που είχε στο μέσον του αγώνα λέγοντας πως θα ρίσκαρε να μπει να αλλάξει σε στεγνά ελαστικά, παίρνοντας ένα μεγάλο ρίσκο.

Είμαι νευριασμένος με τον εαυτό μου, γιατί η δεύτερη πτώση ήταν αχρείαστη. Ήταν δικό μου λάθος και δεν μπορούσα να με ελέγξω. Δεν ήμουν πλήρως συγκεντρωμένος, οδηγούσα γρήγορα, μάλλον πολύ γρήγορα. Όταν σκεφτόμουν το χέρι μου και άλλα πράγματα, ενημέρωσα την ομάδα πως στο τέλος του γύρου θα έμπαινα για slicks. Πίστευα πως η πίστα ήταν έτοιμη. Γι’αυτό είμαι πολύ απογοητευμένος με την δεύτερη πτώση. Έκανα λάθος και δεν άρπαξα την ευκαιρία που έδωσε ο καιρός.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Marquez υποχώρησε στην 17η θέση στο Πρωτάθλημα Οδηγών με 16 βαθμούς. Πλέον βρίσκεται 69 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo.

Δείτε τον μεγάλο τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles