spot_img

Binotto: «Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο»

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα μελλοντικά, έπειτα από την πρόοδο στο 2021.

Η σεζόν της ιταλικής ομάδας έχει ξεκινήσει με έναν ιδιαίτερα ικανοποιητικό τρόπο στο 2021. Οι Charles Leclerc και Carlos Sainz διαθέτουν ένα πολύ καλύτερο πακέτο από αυτό του 2020, έχοντας μεγαλύτερη σιγουριά στην οδήγηση τους. Επιπλέον, το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας είναι πολύ καλύτερο και η λειτουργία της Suceria είναι βελτιωμένη.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 17 Μαΐου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μιλώντας μετά το GP Ισπανίας, ο Binotto ήταν πολύ ικανοποιημένος με το πρόσωπο της Ferrari. H βελτίωση σε σύγκριση με το 2020 ήταν τεράστια στην Ισπανία. Επιπλέον, τονίζει πως με τα κατάλληλα εφόδια μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα.

Έχουμε κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο και είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις. Η ομάδα απέδειξε πως μπορεί να διορθώσει τις αδυναμίες μας. Αν συγκρίνουμε την Ισπανία του 2020, δεχθήκαμε γύρο στο τέλος του αγώνα και στις κατατακτήριες ήμασταν 1,5 δευτερόλεπτα από την pole position. Συνολικά έχουμε βελτιώσει αρκετές αδυναμίες μας. Θα πάρει βέβαια χρόνο ώστε να γίνουμε ακόμα δυνατότεροι, αλλά πιστεύω πως έχουμε μια σπουδαία ομάδα και ικανή. Είμαι σίγουρος πως μπορούν να μας δώσουν μεγάλη ευχαρίστηση. Είμαι πολύ χαρούμενος και είχαμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα σε σύγκριση με το πού ήμασταν το 2020.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ισπανίας.

Η βελτίωση της Ferrari στην Ισπανία ήταν κατά 0.8s σε ρυθμό κατατακτηρίων δοκιμών σε σχέση με το 2020. Επίσης, με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, η SF21 έδειξε να είναι το τρίτο ταχύτερο μονοθέσιο στην πίστα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Βαθμολογικά, η Ferrari βρίσκεται στην 4η θέση στο Πρωτάθλημα, 5 βαθμούς πίσω από την McLaren.

Δείτε τον μεγάλο τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles