spot_img

Marquez: «Ένας τρελός αγώνας και ανοικτός για όλους»

Ο Μarc Marquez ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο GP Ολλανδίας, από το οποίο έφυγε με μια μεγάλη και εντυπωσιακή νίκη.

Ο αγώνας στο TT Assen ήταν σίγουρα ένας από τους πιο εντυπωσιακούς των τελευταίων ετών, με συνολικά 9 αναβάτες να δίνουν μάχες μεταξύ τους για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Στα τελευταία στάδια ο Ισπανός αναβάτης της Honda ήταν εκείνος που πήρε τη νίκη και δεν μάσησε τα λόγια του μετά τη νίκη.

Δεν ξέρω πως να περιγράψω αυτόν τον αγώνα. Ίσως ως έναν τρελό αγώνα και ανοιχτός για όλους. Ένας αγώνας που όλοι έδιναν μάχες με όλους. Δεν ήταν εύκολο και με το δυνατό αέρα και το έξυπνο ήταν να είσαι πίσω από κάποιον άλλον, καθώς με τον αέρα είχες ώθηση στις προσπεράσεις. Ο Lorenzo ήταν εκπληκτικός. Δεν το φανταζόμουν ότι μέσα σε λίγες στροφές ήταν πίσω μου. Προσπάθησα να τον περάσω, αλλά ήθελα και να διατηρήσω τα ελαστικά μου σε καλή κατάσταση. Ήμασταν πολλοί που παλεύαμε, αλλά στο τέλος βρήκα το ρυθμό που είχα στα ελεύθερα και ξέφυγα. Στην αρχή πίστεψα ότι με τόσο ανταγωνιστικό Jorge θα έχουμε πρόβλημα, καθώς είχα να αντιμετωπίσω τους Rossi και Dovi και με τις μάχες μαζί τους θα καθυστερούσαμε. Ανησυχούσα και με το επίπεδο ανταγωνισμού της Yamaha, αλλά μετά είδα ότι κι εμείς είμαστε ανταγωνιστικοί.

Στη συνέχεια θέλησε να μιλήσει για τη νίκη αυτή, καθώς ο αγώνας του θύμισε όπως είναι λογικό τα GP Αυστραλίας τόσο του 2015, αλλά και του 2017. Φυσικά όμως, όσον αναφορά το πρωτάθλημα, τέτοιου είδους αγώνες είναι εφιάλτης αν μάχεσαι για το πρωτάθλημα.

Όταν είσαι στη μάχη για τον Τίτλο θέλεις ν’ αποφεύγεις Αγώνες με τόσες προσπεράσεις. Δεν ήθελα να φτάσω στο τέλος και να ήμουν ακόμα σ’ εκείνο το γκρουπ. Κι αυτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Στο τέλος έκανα τη διαφορά και κέρδισα. Αυτή η νίκη μου θυμίζει την Αυστραλία του 2015 ή του 2017 και σίγουρα αξίζει περισσότερο από 25 βαθμούς.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles