spot_img

Rossi: «Δεν θυμάμαι αγώνα σαν αυτόν όσα χρόνια αγωνίζομαι»

Ο Valentino Rossi ήταν έκπληκτος με το πόσο ανατρεπτικό και απρόβλεπτο ήταν το GP Ολλανδίας, όμως δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το συμβάν με τον Dovi.

O Ιταλός ήταν πολύ δυνατός και έδειχνε ικανός να βρεθεί στο βάθρο, ακόμα και στο ψηλότερο σκαλί, όμως σε έναν αγώνα όπου σε κάποιο σημείο πάλευαν εννέα αναβάτες για τη νίκη. Ο Rossi έδωσε επίσης σκληρές μάχες, όμως δεν περίμενε να έχει έναν τόσο εντυπωσιακός αγώνας.

Διάλεξα το μαλακό πίσω ελαστικό και πρόσεχα να μην το φθείρω πολύ. Είχα όμως καλό ρυθμό. «Στα τόσα χρόνια που αγωνίζομαι, δεν θυμάμαι Αγώνες σαν αυτόν, τουλάχιστον όχι στη MotoGP κατηγορία. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τη διαφορά στο Assen, όπως και στο Phillip Island και γι’ αυτό σχηματίζονται γκρουπ οδηγών. Παλεύεις σαν να είσαι σε αγώνα 125cc. Όταν είσαι εκεί ξέρεις ότι όλοι το διασκεδάζουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χαλαρώνεις.

Όσον αναφορά το συμβάν που είχε με τον Dovizioso, ο Ιταλός δεν ήταν χαρούμενος με τη κίνηση του αναβάτη της Ducati.

Σίγουρα δεν ήταν ένας βαρετός Αγώνας. Το χάρηκα και λυπάμαι μόνο για το ότι δεν πήραμε το βάθρο, αν και είχαμε τη δυνατότητα να το πάρουμε. Παλεύαμε, τον πέρασα στο τελευταίο σικέιν, αλλά είχε καλύτερη έξοδο και δοκίμασε στην πρώτη στροφή, εκεί που ένοιωθα δυνατός στα φρένα. Oυσιαστικά με έβγαλε εκτός.

Τέλος μίλησε για την επαφή που είχε και με τον Jorge Lorenzo με πολλά χιλιόμετρα.

Ήμασταν τυχεροί που δεν πέσαμε. Του κλείδωσε η μοτοσυκλέτα στην 12 και χτυπήσαμε. Ίσως μάλιστα να τον βοήθησα να τη σηκώσει όταν τον ακούμπησα

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles