spot_img

Marquez: «Πρέπει να υποφέρω τώρα για να είμαι έτοιμος στο Κατάρ»

Ο Marc Marquez δεν ήταν ευχαριστημένος μετά από τις δοκιμές στη Sepang, λέγοντας ότι υποφέρει από πόνους στο χέρι του.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής αποτελεί το μεγάλο φαβορί να κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα, όμως η αρχή της σεζόν αναμένεται δυσκολότερη απ’ όσο θα περίμενε. Η αποκατάσταση του ώμου του μετά την επέμβαση δεν έχει ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα να έχει έντονους πόνους στο πρώτο χειμερινό τεστ.

Ο ίδιος ένιωσε από την πρώτη στιγμή πως κάτι δεν πάει καλά και έχει κάτι παραπάνω από 20 ημέρες, ώστε να είναι όσο πιο έτοιμος γίνεται για την αρχή της χρονιάς. Μπορεί οι αγώνες να είναι πολλοί φέτος, όμως ο ίδιος αποδέχεται τώρα τον πόνο και τις δυσκολίες που έρχονται μαζί.

Από τον πρώτο γύρο, ένιωσα χειρότερα απ’ όσο θα περίμενα πάνω στη μοτοσυκλέτα. Ένας πολύ σημαντικός μυς στον ώμο δεν είναι σε καλή κατάσταση και είναι πολύ δύσκολο να ακουμπάω τον αγκώνα στη πίστα ή να τον χρησιμοποιώ στις στροφές. Όταν επέστρεψα στο γκαράζ, ένιωσα την ανάγκη να ηρεμήσω, να είμαι υπομονετικός και να συνεχίσω βήμα βήμα. Το μόνο καλό είναι πως αυτό είναι ακόμα μια εξάσκηση για τον ώμο. Πριν από δύο εβδομάδες δεν μπορούσα να ανέβω πάνω στη μηχανή, αλλά ο μυς έγινε καλύτερα και αυτός είναι ο λόγος που πήγα στη Sepang. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Αλλά οι αγώνας δεν είναι μόνο για να κερδίζεις. Πρέπει να γνωρίζουμε πως τέτοιες καταστάσεις μπορούν να γίνουν. Το οδηγικό μου στυλ είναι τέτοιο που πρέπει να παίρνεις ρίσκα. Στη τελική είναι η δουλειά μας. Υπέφερα στη Sepang και πρέπει να υποφέρω τώρα για να είμαι έτοιμος στο Κατάρ. Το σημαντικό είναι πως ο μυς είναι σε σταθερή κατάσταση και πονάω όλο και λιγότερο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τις φήμες τις οποίες ήθελαν τον Marquez να κάνει επιπλέον μια επέμβαση διέψευσε η Honda και πλέον μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο αναβάτης του HRC, αρχικά στις δοκιμές του Κατάρ και έπειτα στο τριήμερο του αγώνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles