spot_img

Η Red Bull αποκάλυψε την RB16 του 2020

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου μονοθεσίου της Aston Martin Red Bull Racing Honda δημοσιεύθηκαν από τους «ταύρους», στη προσπάθεια τους να επιστρέψουν στη κορυφή.

Η αυστριακή εταιρία ολοκλήρωσε πολύ δυνατά το 2019 και η δουλειά που έγινε στο εργοστάσιο πάνω στο νέο μονοθέσιο είναι στη κατεύθυνση που είχε ήδη προγραμματιστεί. Οι τεχνικοί κανονισμοί παραμένουν σταθεροί το 2020 και αυτό επιτρέπει στις ομάδες να πιέσουν στα όρια με τα μονοθέσιά τους.

Η RB16 είναι ο διάδοχος της RB15 και παρουσιάστηκε σε φωτογραφίες από το στούντιο, λίγο πριν πατήσει στη πίστα για το καθιερωμένο shakedown. Το νέο δημιούργημα του Milton Keynes, φέρνει νέες λύσεις, με την εμπρός αεροτομή να ξεχωρίζει, ενώ στο πλάι του εμπρός ρύγχους παρατηρούμε λύσεις ανάλογες της Mercedes. Τα πλαϊνά bargeboards είναι επίσης αρκετά διαφορετικά σε σχέση με το 2019, ενώ έξυπνες λύσεις υπάρχουν στο πάτωμα. Σε σχέση με τη Ferrari την οποία έχουμε δει επίσημα, το shark fin είναι αισθητά μικρότερο.

Η Red Bull κατέκτησε 3 νίκες τη περασμένη σεζόν, όλες χάρη στον Max Verstappen, με την Honda να επιστρέφει στη κορυφή, έπειτα από 13 χρόνια. Ο ρυθμός εξέλιξης του ιαπωνικού εργοστασίου ήταν έντονος και φέτος ελπίζει να πάει ένα βήμα παραπέρα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

O Max Verstappen ήταν ο πρώτος που μπήκε πίσω από το τιμόνι της RB16 στη πίστα του Silverstone για το ετήσιο shakedown του μονοθεσίου, πριν τις επίσημες δοκιμές. Στόχος της ομάδας ήταν να πάρει μια πρώτη γεύση και δεδομένα από το μονοθέσιο και να βεβαιωθεί πως όλα τα συστήματα λειτουργούν σωστά. Έπειτα θα γίνει σύγκριση με τα δεδομένα από το εργοστάσιο, ώστε να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα. Η νέα Red Bull θα τεθεί απέναντι στη Mercedes και τη Ferrari και στους “Ταύρους” ελπίζουν να είναι το αγωνιστικό που θα τους φέρει και πάλι στη κορυφή.

Η RB16 θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για το πρώτο χειμερινό τεστ του 2020 στις 19 του μήνα.

Red Bull

Red Bull

Red Bull

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles