spot_img

Massa: «Ο Vettel έκανε περισσότερα λάθη από την Ferrari»

Ο Felipe Massa πιστεύει πως η αποτυχία κατάκτησης τίτλου στο Maranello το 2018, είναι καθαρά ευθύνη του Sebastian Vettel.

O Βραζιλιάνος πρώην οδηγός της Ferrari μίλησε για τη φετινή σεζόν και την ομάδα που τον ανέδειξε και έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το πρωτάθλημα το 2008. Μπορεί οι δύο πρώτοι αγώνες να βάφτηκαν κόκκινοι με νίκες του Γερμανού, η συνέχεια δεν ήταν η ίδια και πλέον με δύο αγώνες να απομένουν, ο Lewis Hamilton έχει εξασφαλίσει ήδη τον 5ο του παγκόσμιο τίτλο.

Το 2018 αποτελεί μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία και για τον Massa το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης είναι προς το πρόσωπο του Vettel.

O Vettel και η Ferrari έχασαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία φέτος, αλλά πιστεύω πως ο Sebastian είναι πιο ένοχος από την ομάδα. Η Γερμανία ήταν ιδιαίτερα επίπονη, όπου ο Vettel μπορούσε να έχει κερδίσει, αλλά έχασε 25 ολόκληρους βαθμούς. Αλλά υπήρχαν όμως λάθη του στις κατατακτήριες, λάθος στρατηγικές, αχρείαστο λάθος στο να έχει επαφή με τον Bottas στη Γαλλία. Πιστεύω πως ο Vettel έκανε περισσότερα λάθη από τη Ferrari.

Στη συνέχεια ο Massa αναφέρθηκε στον πρώην του αντίπαλο εντός πίστας, Lewis Hamilton, o οποίος έγινε ο τρίτος στην ιστορία όπου έφτασε τα 5 πρωταθλήματα.

Έχει ήδη το ρεκόρ για τις περισσότερες pole position στην ιστορία και είναι αρκετά κοντά στο ρεκόρ νικών. Είναι 33 ετών και μοιάζει ως το φαβορί να μάχεται για το τίτλο την επόμενη χρονιά. Έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles