spot_img

McLaren 765LT: Το «θηρίο» που πιάνει τα 200 km/h σε 7 δευτερόλεπτα

Η εντυπωσιακή McLaren 765LT ακουμπάει τα 200 km/h σε μόλις 7 δευτερόλεπτα, ενώ σε σύνολο 18 δευτερολέπτων ξεπερνάει τα 300.

Τα νέα μοντέλα της McLaren με την κωδική ονομασία LT, όπου LT μεταφράζεται σε Long Tail, δηλαδή μεγαλύτερο οπίσθιο μέρος προς όφελος της αεροδυναμικής, δεν είναι απλά ιδιαίτερα υπεραυτοκίνητα. Είναι μοντέλα που «κλέβουν» καρδιές με την εμφάνισή τους και με τις επιδόσεις τους στις πίστες ταχύτητας.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 4 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Συγκεκριμένα, η 765LT διατηρεί επάξια την ονομασία αυτή, με τις προδιαγραφές της να την θέτουν ταχύτερη κι από άλλα “τέρατα” της βρετανικής φίρμας, όπως η McLaren Senna. Το supercar αυτό διαθέτει ένα κινητήρα V8 με διπλό τούρμπο, την ροπή του να “ξεχειλίζει” και την ισχύ να πλησιάζει τους 800 ίππους. Ο κινητήρας αυτός συνδυάζεται με ένα 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Όλα αυτά, μαζί με το καθαρό βάρος στα μόλις 1.229 κιλά, καθιστούν τη McLaren 765LT έναν πραγματικό διάδοχο των προηγούμενων μοντέλων LT.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις εντυπωσιακές επιδόσεις της στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” για την F1, με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια και τον σχολιασμό των τελευταίων εξελίξεων.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles