spot_img

Με σκεπτικό νικητή ο Hamilton στην Σιγκαπούρη

Ο Lewis Hamilton ανυπομονεί για τον επόμενο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος αναμένεται να δυσκολέψει την Mercedes.

O Βρετανός, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πήρε την πρωτοπορία του πρωταθλήματος στην Monza και το Ιταλικό GP. Πλέον, βρίσκεται στην 1η θέση με τρεις μόλις βαθμούς να τον χωρίζουν από τον Sebastian Vettel.

O επόμενος αγώνας της F1, είναι στην Σιγκαπούρη, ένα σιρκουί που έχει δυσκολέψει τους πρωταθλητές τα τελευταία χρόνια με τον Hamilton να κερδίζει εκεί το 2014, να εγκαταλείπει το 2015 και να τερματίζει εκτός βάθρου το 2016. Μάλιστα, η Mercedes δεν έχει πάρει διπλό βάθρο στη συγκεκριμένη πίστα.

Στα χαρτιά, τα χαρακτηριστικά της ευνοούν την Ferrari, όμως όταν ρωτήθηκε για το αν το μονοθέσιο θα αντιμετωπίσει προβλήματα δήλωσε.

«Δεν είναι αυτό το σκεπτικό μου, όχι. Και προσωπικά θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου, ώστε να φτάσουμε στην πίστα τέλεια προετοιμασμένοι. Δεν έχουμε καμία εικόνα μέχρι να φτάσουμε εκεί και να δούμε πως θα είναι τα πράγματα. Όμως, πιστεύω πως έχουμε μάθει πολλά από το παρελθόν, όπως σε πίστες που έχει πολλή ζέστη, στις οποίες η Ferrari είναι πολύ δυνατή. Πιστεύω πως θα μπορέσουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Το μονοθέσιο συνεχίζει να βελτιώνεται και η δική μας κατανόηση πάνω του, αρχίζει να βελτιώνεται. Αν πηγαίναμε πίσω στην Ουγγαρία για παράδειγμα, θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη θέση με τα πράγματα που γνωρίζουμε ήδη. Προσεγγίζω τον αγώνα με το σκεπτικό πως θα παλέψουμε για την νίκη στον αγώνα. Αν όμως δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε, τότε θα κάνουμε ελαχιστοποίηση της ζημιάς.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles