spot_img

Με τραυματισμό αγωνίστηκε ο Leclerc στο Μαϊάμι

Ο Charles Leclerc αγωνίστηκε με τραυματισμό στον αυχένα στο Grand Prix Μαϊάμι, για τον πέμπτο αγώνα της Formula 1. 

Όχι μία, αλλά δύο φορές κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου στο Grand Prix Μαϊάμι, ο Charles Leclerc είχε έξοδο και σύγκρουση με τις προστατευτικές Tecpro μπαριέρες. Η πρώτη έγινε στο τέλος της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, πληγώνοντας το εμπρός μέρος της SF-23. H δεύτερη έγινε στο Q3 των κατατακτήριων δοκιμών.

Όμως αυτή τη φορά, προσέκρουσε με το πίσω μέρος της SF-23 στις μπαριέρες. Αυτό οδήγησε τους μηχανικούς της Ferrari να αλλάξουν το κιβώτιο ταχυτήτων, την πίσω αεροτομή και το δάπεδο του μονοθεσίου.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00, την εκπομπή/podcast, Slipstream #113, με την ανάλυση του αγώνα στο Μαϊάμι. Βρείτε το λινκ με ένα κλικ εδώ.

Ωστόσο οι έξοδοι του Leclerc δεν τον άφησαν αλώβητο. Ο Μονεγάσκος, σύμφωνα με το GP Fans, αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στον αυχένα, κάτι που περιόρισε τις δυνατότητές του στο Grand Prix.

«Σήμερα δεν είμαι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Έχει πιαστεί ο αυχένας μου, αλλά θα κάνω τα πάντα για να τα πάω καλά στον αγώνα».

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream #112, με την ανάλυση του αγώνα της Formula 1 στο Μπακού. 

Η σύγκρουση με τις μπαριέρες το Σάββατο κατέστρεψε το μοναδικό νέο πάτωμα της Ferrari που ήταν διαθέσιμο για τον 25χρονο Μονεγάσκο. Έτσι αναγκάστηκε να αγωνιστεί στο Grand Prix με την παλιά έκδοση, που στη θεωρία είναι πιο αργή.

Στον αγώνα ο Leclerc τερμάτισε στην 7η θέση, από εκεί δηλαδή που ξεκίνησε. Καθ’ όλη τη διάρκεια των 57 γύρων έδινε μάχες με άλλα μονοθέσια, με τον Kevin Magnussen της Haas να του βάζει δύσκολα σε αρκετές περιπτώσεις.

Δείτε το εντυπωσιακό Grand Prix ΗΠΑ, για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles