spot_img

Mercedes: «Η W11 ένα τεράστιο βήμα μπροστά»

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Mercedes, James Alisson, μίλησε για το νέο μονοθέσιο των Πρωταθλητών και τον τρόπο με τον οποίο η σχεδιαστική ομάδα προσέγγισε το 2020.

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε η Mercedes στα social media, ο Βρετανός εξηγεί τη διαδικασία και το σκεπτικό με το οποίο σχεδίασαν τη νέα W11 EQ Performance. Τα πρώτα σημάδια ήδη τα είδαμε στο πρώτο χειμερινό τεστ, με τον Vallteri Bottas και τον Lewis Hamilton να έχουν τους δύο ταχύτερους χρόνους.

Μια συντηρητική προσέγγιση ήταν πολύ δελεαστική, αλλά για εμάς αυτό δεν ήταν αρκετό. Το προηγούμενο μονοθέσιο εξελισσόταν με γρήγορους ρυθμούς, όμως ξέραμε πως δεν θα ήταν αρκετό. Νιώθαμε την ανάσα των αντιπάλων μας. Ξέρουμε τη δίψα τους και ξέραμε πως, αν δεν κάνουμε κάτι εντυπωσιακό με το νέο μονοθέσιο, θα μας φάνε και θα μας αφήσουν πίσω. Οπότε αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ επιθετικό μονοθέσιο. Παρά το γεγονός πως οι κανονισμοί δεν άλλαξαν για τη φετινή χρονιά, πήραμε όλα τα κομμάτια του μονοθεσίου και βάλαμε τη πρόκληση στους εαυτούς μας να τα κάνουμε καλύτερα. Τώρα, έχουμε ένα μονοθέσιο το οποίο έχει πολύ περισσότερη κάθετη δύναμη από το περσινό. Είναι ένα τεράστιο βήμα μπροστά.

Εκτός από τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο τριήμερο της Βαρκελώνης, η Mercedes έφερε και το νέο σύστημα DAS, το οποίο άφησε άφωνες όλες τις ομάδες στο paddock, καθώς δεν είχαν ξαναδεί μια τέτοια λύση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το δεύτερο και τελευταίο χειμερινό τεστ είναι προγραμματισμένο για τις 26-28 Φεβρουαρίου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles