spot_img

Μετά το καλοκαίρι η απόφαση του Alonso για το 2018

Ο Fernando Alonso είναι διατεθειμένος να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα του προσφέρει μονοθέσιο νικητή, όμως η όποια απόφαση θα αργήσει να έρθει.

Ο Ισπανός είναι σε μία περίοδο της καριέρας του όπου οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Πέρα από την F1, σε δύο εβδομάδες θα τρέξει στο Indy 500, ενώ παράλληλα τρέχει τη δική του ακαδημία kart και το δικό του Brand ρούχων.

Στα πλαίσια του GP Ισπανίας, ο Alonso δήλωσε πως θέλει του χρόνου να είναι σε μονοθέσιο που θα παίρνει νίκες, ενώ τις όποιες συζητήσεις θα τις κάνει μετά το καλοκαίρι.

«Μου αρέσει αυτή η F1. Προτεραιότητα μου είναι να αγωνίζομαι εδώ και του χρόνου. Είμαι πολύ χαρούμενος με την ομάδα, αλλά δεν κερδίζουμε. Αν μέχρι τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο είμαστε σε μία θέση όπου θα κερδίζουμε του χρόνου, τότε θα είμαι πολύ χαρούμενος να παραμείνω. Αν δεν ισχύει αυτό, τότε θα μπορώ να μιλήσω με τον οποιονδήποτε».

Ενώ πρόσθεσε:

«Πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω μετά το καλοκαίρι, καθώς αυτή τη περίοδο έχω το Indy 500 και είναι δύσκολο να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Στο καλοκαίρι πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω του χρόνου, αν θα βρω νέες προκλήσεις ή εάν στην F1 υπάρχει κάποια ευκαιρία για να πάρω το πρωτάθλημα το οποίο είναι ο πρώτος μου στόχος. Είμαι ανοικτός στα πάντα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles