spot_img

Μετά το τέλος της σεζόν οι συζητήσεις ανανέωσης Hamilton & Mercedes

To αφεντικό της Mercedes, Toto Wolff, αποκάλυψε πως δεν θα υπάρξουν συζητήσεις με τον Lewis Hamilton για ανανέωση του συμβολαίου του πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Ο Βρετανός 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι στην 5η του σεζόν με την Mercedes, ενώ το συμβόλαιό του, ολοκληρώνεται στο τέλος του 2018. Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα lineup των ομάδων στη silly season, όμως μένουμε με την αναμονή.

Ο Hamilton με τις δηλώσεις του τους τελευταίους μήνες, έχει ρίξει το μπαλάκι στην Mercedes, καθώς ο ίδιος θέλει να ανανεώσει, όμως δεν σημαίνει πως δεν τον θέλουν και άλλες ομάδες. Ο ίδιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός στο grid αυτή τη στιγμή και τώρα θέλει να ανανεώσει για άλλα τρία χρόνια με φυσικά αυξημένες αποδοχές.

Ο Wolff τώρα όμως, δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών θα ξεκινήσουν μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Μεταξύ της Mercedes και του Lewis υπάρχει μια πολύ καλή σχέση. Δεν θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις ανανέωσης πριν το τέλος της φετινής σεζόν. Έχουμε 8 δύσκολους αγώνες μπροστά μας, οπότε θα είναι μια περίοδος γεμάτη ένταση και δεν είναι σωστό να ξεκινήσουμε συζητήσεις.

Ο Hamilton θα έχει για teammate τον Valtteri Bottas τουλάχιστον και την επόμενη σεζόν, με τα διαδικαστικά για το συμβόλαιο του Φινλανδού να ολοκληρώνονται τις επόμενες εβδομάδες.

Την ίδια τακτική είχαν ακολουθήσει Mercedes & Hamilton στο τέλος του 2014, όπου οι συζητήσεις επέκτασης του συμβολαίου του Βρετανού ξεκίνησαν μετά το GP του Abu Dhabi.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles