spot_img

Μία McLaren 12C κατευθείαν από την κόλαση (vid)

Μπορεί η McLaren 12C να είναι ένα από τα παλαιότερα μοντέλα δρόμου της βρετανικής εταιρίας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται βελτίωση.

Έχουμε δει πολλές φορές βελτιωτικούς οίκους να πιάνουν στα χέρια τους το κόσμημα της McLaren και να βάζουν τις δικές τους πινελιές, είτε αυτές είναι bodykit, είτε αναβαθμίσεις στον κινητήρα. Όμως, κάτι τέτοιο δεν έχουμε ξαναδεί.

Η HyperCar Development έκανε κάτι το εξωπραγματικό και αποφάσισε να φτιάξει την απόλυτη 12C που μπορεί να πατήσει στον δρόμο. Η συνολική αξία της ολικής μεταμόρφωσης ανέρχεται στα 140.000, ενώ καθίστε κάπου πριν διαβάσετε τα τεχνικά στοιχεία.

Η ιπποδύναμη έχει εκτοξευθεί στα 1.200 άλογα, με τους ήχους που παράγει το turbo να σε κάνουν να τρελαίνεσαι, με την P1 να φαίνεται μικρή μπροστά της. Διαθέτει ένα roll-cage 8 σημείων, τεράστια υδραυλικά αερόφρενα, με την τελική ταχύτητα να φτάνει στα 434 χλμ/ώρα. Ο βελτιωτικός οίκος, έχει προσθέσει και έναν τρίτο στροβιλοσυμπιεστή στον κινητήρα που απογειώνει την απόδοση. Τα 0-100 τα κάνει σε 2.4 δευτερόλεπτα, ενώ τα 0-160 τα πραγματοποιεί σε 3.5.

Απόλαυσε τον δαίμονα 12C στο παρακάτω βίντεο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles