spot_img

Mir: «Δεν έχει μικρότερη αξία ο φετινός Τίτλος»

Ο Joan Mir ήταν εκστασιασμένος από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στη Βαλένθια, με έναν αγώνα να απομένει.

Ο Ισπανός έγραψε ιστορία στο 2020, κάνοντας μια εκπληκτική σεζόν. Η Suzuki κατέκτησε το Πρωτάθλημα μετά από 20 χρόνια, με τον Mir να δείχνει σταθερότητα και ταχύτητα. Έχοντας κερδίσει έναν αγώνα σε μια τρελή σεζόν, δεν τον απέτρεψε από τον μεγάλο θρίαμβο.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 17 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μιλώντας για τον αγώνα, τον χαρακτήρισε εφιαλτικό, όμως εξηγεί και τους λόγους που υπέγραψε με το ιαπωνικό εργοστάσιο.

Γι’ αυτό είχα υπογράψει με τη Suzuki. Φυσικά το να κατακτάς τον Τίτλο με οποιονδήποτε Κατασκευαστή είναι κάτι απίστευτο. Είναι ο στόχος όλων. Ήταν όμως μια γενναία κίνηση που πήγα στην Suzuki, διότι δεν περίμενα ότι θα είχαμε τέτοια δυναμική μόλις στο δεύτερο χρόνο μου. Γι’ αυτό και αυτός ο Τίτλος με την Suzuki σημαίνει κάτι παραπάνω από το συνηθισμένο. Αυτός ο Αγώνας ήταν ένας εφιάλτης. Σε αυτόν δυσκολεύτηκα πιο πολύ από κάθε άλλον μέσα στη χρονιά.  Είναι περίεργο και δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει. Δεν ξέρω, δεν με νοιάζει τόσο για τον αγώνα επειδή πήραμε τον Τίτλο. Όμως υπέφερα πολύ. Είχα πολλές δύσκολες στιγμές με το μπροστινό και δεν οδηγούσα ομαλά. Θα δουλεύουμε όμως πάνω σε αυτό στο μέλλον.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του Marc Marquez. Ο Mir τόνισε πως δεν έχει σημασία η απουσία του Ισπανού, με την αξία του Τίτλου να είναι ίδια.

Ο Marc ήταν στον πρώτο αγώνα και ρίσκαρε για να κερδίσει κι έκανε λάθος που του κόστισε το Πρωτάθλημα. Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού, είναι κομμάτι του MotoGP. Για εμένα αυτός ο Τίτλος δεν έχει μικρότερη αξία επειδή τον κατέκτησα εν τη απουσία του Marc ο οποίος ήταν εδώ, αλλά τραυματίστηκε.

Ακούστε σήμερα στις 18:00 την εκπομπή “Slipstream” σε ζωντανή μετάδοση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles