spot_img

MotoGP Αγιος Μαρίνος FP1: Δυναμικό ξεκίνημα ο Quartararo

Ο Fabio Quartararo ξεκίνησε από θέση ισχύος το τριήμερο στην πίστα του Misano, καθώς ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο FP1.

Η πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών στο GP Αγίου Μαρίνου για το MotoGP δεν είχε ποτέ την εμφάνιση της βροχής, παρόλο που υπήρχαν σύννεφα στο ξεκίνημα της διαδικασίας. Αναφορικά με τη δράση εντός πίστας, η Yamaha στα χέρια του Fabio Quartararo ήταν στην κορυφή των χρόνων, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021 να σταματά τα χρονόμετρα στο 1:32.313. Στη 2η θέση ήταν ο Jack Miller και στην τρίτη ο Michele Pirro με εργοστασιακή και δορυφορική Ducati. Την πρώτη πεντάδα έκλεισαν οι Aleix Espargaro και Maverick Vinales με Aprilia.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1.

Οι Francesco Bagnaia και Enea Bastianini με Ducati ολοκλήρωσαν το FP1 στις θέσεις 6 και 7 αντίστοιχα, με τον Alex Rins με Suzuki να βρίσκεται στην 8η θέση. Οι Luca Marini (9η θέση) και Johann Zarco (10η θέση) με δορυφορικές Ducati συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. Ο Pol Espargaro ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Honda στην 11η θέση, με τον Brad Binder με ΚΤΜ να έπεται στη 12η θέση. Ο Marco Bezzecchi με Ducati βρισκόταν στη 13η θέση, με τις δορυφορικές Honda των Alex Marquez και Takaaki Nakagami να έπονται στη 14η και 15η θέση.

Οι Andrea Dovizioso και Franco Morbidelli με Yamaha είχαν τις θέσεις 16 και 17 αντίστοιχα, ακολουθούμενοι από τις ΚΤΜ των Miguel Oliveira (18η θέση) και Raul Fernandez (19η θέση). Την κατάταξη συμπλήρωσαν οι Jorge Martin (Ducati), Stefan Bradl (Honda), Fabio Di Giannantonio (Ducati), Remy Gardner (KTM), Darryn Binder (Yamaha) και Kazuki Watanabe (Suzuki).

Η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών του GP Σαν Μαρίνο για το MotoGP διεξάγεται την Παρασκευή στις 15:10 ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα FP1 GP Αγίου Μαρίνου

Image

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles