spot_img

MotoGP, Αραγονία FP2: Τον πρώτο λόγο ο Martin

O Jorge Martin ήταν ο κυρίαρχος στο FP2 στην πίστα της Aragon για τον αγώνα του MotoGP στην Αραγονία. 

Η δράση συνεχίστηκε στο Grand Prix Αραγονίας με τον Χόρχε Μαρτίν της Pramac Racing να είναι ο ταχύτερος αναβάτης στο FP2 . O Ισπανός σημείωσε το 1:47,402 και ήταν  74 χιλιοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος του Φάμπιο Κουαρταραρό της Yamaha. Πίσω του ήταν ο Ζοάν Ζαρκό, ο οποίος έκλεισε μία εξαιρετική ημέρα για τη Pramac Racing.

Εντυπωσιακό χρόνο έκανε ο Ενέα Μπαστιανίνι που ήταν στην 4η θέση, ενώ την πρώτη 5άδα ολοκλήρωσε ο Πέκο Μπανάια με την εργοστασιακή GP22. Οι Άλεξ Ρινς της Suzuki και Μάβερικ Βινιάλες της Aprilia εξασφάλισαν πολύ καλή θέση και έβαλαν τις βάσεις για ένα καλό αγωνιστικό τριήμερο.

Φοβερή ήταν η επίδοση του Μαρκ Μάρκεθ, ο οποίος εδραιώθηκε εντός της πρώτης 10άδας με την 8η θέση και αν δεν είχε κάνει λάθος στην τελευταία στροφή του ταχύτερου γύρου του, θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά στην κατάταξη. Την πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Τζακ Μίλερ και Λούκα Μαρίνι, δύο ακόμη αναβάτες με μοτοσικλέτα Ducati.

Εντυπωσιακά μικρές ήταν οι διαφορές των αναβατών στη δεύτερη περίοδο, με τους πρώτους 10 να τους χωρίζει λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο. Σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι στο FP3, οι παραπάνω θα πάρουν το απευθείας εισιτήριο για το Q2 στις κατατακτήριες.

Η δράση στην πίστα της Αραγκόν συνεχίζεται το Σάββατο στις 10:55 ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα FP2 GP Αραγονίας

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles