spot_img

MotoGP, Γαλλία FP1: O Miller ξεκίνησε δυναμικά στο Λε Μαν

O Jack Miller ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο FP1 του MotoGP στη Γαλλία, το 1.000ό Grand Prix στην ιστορία της κορυφαίας κατηγορίας μοτοσικλετών. 

Το 1.000ο Grand Prix της κορυφαίας κατηγορίας αγώνων μοτοσικλετών είναι γεγονός, με τους αναβάτες του MotoGP να ξεκινούν το τριήμερο του Grand Prix Γαλλίας στο Λε Μαν. Το FP1 διεξήχθη και χάρισε πολύ έντονες στιγμές, καθώς είδαμε από νωρίς τους αναβάτες να κάνουν τον έναν ταχύτερο γύρο μετά τον άλλο.

Στην κορυφή της κατάταξης μετά τα πρώτα 45 λεπτά ήταν ο Τζακ Μίλερ της KTM. O Αυστραλός σημείωσε το 1:31,449, μόλις ένα δευτερόλεπτο μακριά από το απόλυτο ρεκόρ πίστας. Στη 2η θέση βρέθηκε ο Λούκα Μαρίνι της ομάδας του Βαλεντίνο Ρόσι 0,085 δευτ. πίσω από τον Μίλερ. Στην 3η θέση ήταν ο έτερος αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της KTM, Μπραντ Μπίντερ.

Ο Ζοάν Ζαρκό βρέθηκε στην 4η θέση, μπροστά από τον Άλεξ Μάρκεθ. Ο ταχύτερος αναβάτης της βελτιωμένης Honda ήταν ο Τζοάν Μιρ, ο οποίος με το 1:31,800 πήρε την 6η θέση. Ο Αλέιξ Εσπαργκαρό πήρε την 7η θέση, μπροστά από τον Μάρκο Μπεζέκι, ενώ ο Μάβερικ Βινιάλες έφερε και τη δεύτερη εργοστασιακή Aprilia εντός της πρώτης 10άδας. Με χρόνο στο τέλος της διαδικασίας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Πέκο Μπανάια, σημείωσε τη 10η ταχύτερη επίδοση.

Ακούστε την εκπομπή μας για τον κόσμο της Formula 1. 

Ακολούθησαν δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές στις θέσεις 11 και 12. Ο Φάμπιο Κουαρταραρό ξεπέρασε τον Μαρκ Μάρκεθ, με τον Ισπανό να επιστρέφει στη δράση μετά την Πορτογαλία. Οι διαφορές ανάμεσα στους αναβάτες είναι πολύ μικρές, με τους πρώτους 16 να τους χωρίζουν 0,847 δευτ.

Η δράση συνεχίζεται στις 16:00 ώρα Ελλάδος με τη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, που θα κρίνει ποιοι θα συμμετάσχουν στις κατατακτήριες δοκιμές από το Q2 και ποιοι θα προκριθούν απευθείας στο Q2.

Αποτελέσματα FP1 MotoGP Γαλλία

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles