spot_img

MotoGP, Σαν Μαρίνο Σπριντ: Ο «Martinator» κατέκτησε ακόμα μία νίκη

Ο Jorge Martin ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον Αγώνα Σπριντ του MotoGP για το GP Σαν Μαρίνο στο Μιζάνο και μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή στη βαθμολογία. 

Σε περίπατο εξελίχθηκε ο Αγώνας Σπριντ του MotoGP για το Grand Prix Αγίου Μαρίνου στην πίστα του Μιζάνο για τον Jorge Martin. Έπειτα από την κατάκτηση της pole position, o Ισπανός της Pramac Racing πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα των 13 γύρων και πήρε ένα πολύτιμο αποτέλεσμα.

Η οδήγησή του ήταν άψογη και άφησε στη δεύτερη θέση της κατάταξης τον πολύ δυνατό Marco Bezzecchi της Pramac Racing. O Ιταλός πίεσε τον αντίπαλό του όμως δεν κατάφερε να τον προσπεράσει, όμως ξέρει πως οι πολλοί βαθμοί δίνονται αύριο. Ο Pecco Bagnaia έκανε μια ηρωική προσπάθεια και τερμάτισε τρίτος κρατώντας πίσω του τις δύο KTM των Dani Pedrosa και Brad Binder.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεχόταν πίεση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και παρά τους πόνους από τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι, κατάφερε να κατακτήσει ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά (και ψυχολογικά) αποτέλεσμα.

Ο Maverick Vinales ήταν 6ος για την Aprilia, ενώ τη βαθμολογούμενη 9άδα συμπλήρωσαν οι Luca Marini, Aleix Espargaro και Alex Marquez.

Ακούστε την εκπομπή/podcast Slipstream για τη Formula 1 εδώ.

Το Grand Prix Αγίου Μαρίνου είναι προγραμματισμένο για τις 15:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή 10/9.

Αποτελέσματα MotoGP Σαν Μαρίνο Αγώνας Σπριντ

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles