spot_img

Nα σπάσει τη κατάρα της Ferrari στο Μονακό θέλει ο Vettel

O Sebastian Vettel, θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο κυριαρχίες της Mercedes και βρίσκει το Μονακό ως η ιδανική πίστα.

Ο Γερμανός, έχει δύο νίκες τη φετινή σεζόν σε Αυστραλία και Μπαχρέιν και θέλει να τις κάνει τρεις στο Μόντε-Κάρλο. Το μονοθέσιο της Ferrari, φαίνεται πως θα έχει το προβάδισμα στους στενούς δρόμους, λόγω του μικρότερου μεταξονίου σε σχέση με την Mercedes.

Η τελευταία νίκη της Ferrari στο Μονακό ήταν το 2001 δια χειρός Michael Schumacher και μπορείς να διαβάσεις τι έγινε εδώ.

Τώρα ο Vettel, θέλει να σπάσει αυτή τη κατάρα, καθώς είναι το μεγαλύτερο αρνητικό σερί χωρίς νίκη της Ferrari σε οποιαδήποτε πίστα.

«Έχουμε ένα πολύ δυνατό πακέτο φέτος και μια πολύ δυνατή ομάδα, οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Τα τελευταία χρόνια, η Mercedes κυριάρχησε εδώ, οπότε λογικό είναι να είναι η ομάδα που θέλουμε να κερδίσουμε. Είμαι αισιόδοξος πως θα έχουμε ένα πολύ καλό σ/κ».

Επιπλέον ο Γερμανός μίλησε και για το ενδεχόμενο η Ferrari να πάρει την πρώτη της pole position μετά το 2008 και τον Felipe Massa.

«Ναι, πιστεύω πως είναι πολύ πιθανό. Πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας, καθώς πρέπει να έχεις απόλυτη αυτοπεποίθηση στο Μονακό, οπότε πρέπει να εμπιστεύεσαι το μονοθέσιό σου. Είμαι αισιόδοξος πως έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία, οπότε είναι στο χέρι μας να βρούμε το σωστό set-up για να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση».

Ο Vettel πηγαίνει στο GP του Μονακό ως ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, έχοντας διαφορετικά 6 βαθμών από τον 2ο Lewis Hamilton.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles