spot_img

Norris: «Αγχωμένος που θα εκκινήσω πίσω από Verstappen και Hamilton»

Ο Lando Norris, μετά την εκπληκτική απόδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές στο GP Άμπου Ντάμπι, δηλώνει αρκετά αγχωμένος που θα εκκινήσει στην τρίτη θέση του grid πίσω από τους Max Verstappen και Lewis Hamilton.

Ο οδηγός της McLaren ήταν η μεγάλη έκπληξη της ημέρας στην πίστα του Yas Marina. Στο Q3 των κατατακτηρίων δοκιμών πραγματοποίησε έναν ταχύτατο γύρο, κατοχυρώνοντας την τρίτη θέση στην αυριανή σχάρα εκκίνησης.

Διαβάστε επίσης: Ο Hamilton παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Verstappen στις κατατακτήριες

Γνωρίζοντας την μεγάλη μονομαχία που διαδραματίζεται στις πρώτες δυο θέσεις, ο Βρετανός οδηγός δηλώνει πως δεν έχει κανένα πλάνο να ρισκάρει κατά την εκκίνηση.

Είμαι αρκετά αγχωμένος. Kατά μία έννοια θέλω να παραμείνω όπως είμαι και απλά να παρακολουθήσω το πώς θα εξελιχθούν οι πρώτοι γύροι, ή καλύτερα ακόμα και ολόκληρος ο αγώνας. Δεν θέλω να εμπλακώ σε καμία σύγκρουση και γνωρίζω πως αυτό θα γίνει αίτιο αντιπαράθεσης. Δεν είμαι σίγουρος αν θα επιχειρήσω προσπέραση ή όχι. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και αν μου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, τότε γιατί όχι.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Η McLaren, κατά τις ελεύθερες δοκιμές όσο και στις πρώτες δύο περιόδους των κατατακτηρίων, έμοιαζε να μην έχει αρκετά ανταγωνιστικό ρυθμό. Στο Q3 όμως, ο Norris κατάφερε να κάνει έναν ιπτάμενο γύρο, με την διαφορά του από τον pole-man Max Verstappen να είναι στα 0,822s.

Ήταν και για μένα μια μεγάλη έκπληξη. Στον πρώτο γύρο του Q3 έκανα μερικά λάθη. Προς το τέλος όμως, ο γύρος μου ήταν ιδανικός και είχα πολύ καθαρή γραμμή. Προσπάθησα να κυνηγήσω την pole αλλά ήμουν λίγο εκτός. Παρ’ όλα αυτά είμαι απίστευτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η McLaren δίνει και αυτή την δική της μάχη στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση πίσω από την Ferrari με 38,5 βαθμούς και ελπίζει σε ένα πάρα πολύ δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να αντιστρέψει τα δεδομένα.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles