spot_img

Ο Hamilton παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Verstappen

Ο Lewis Hamilton παραδέχθηκε πως δεν μπορούσε να φτάσει το χρόνο του Max Verstappen στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Άμπου Ντάμπι στη Yas Marina.

Ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής παραδέχτηκε πως ο Max Verstappen έκανε πολύ καλό γύρο στις κατατακτήριες, στον οποίο δεν μπόρεσε να βρει απάντηση. O Ολλανδός της Red Bull Racing πήρε τη 10η pole position στο 2021 και αύριο θα εκκινήσει από θέση ισχύος στη μάχη του Τίτλου. Οι δυο τους θα έχουν διαφορετική στρατηγική, καθώς θα εκκινήσουν με διαφορετικές γόμες ελαστικών στον αγώνα της Κυριακής.

Μετά το πέρας των κατατακτήριων, οι 3 πρώτοι οδηγοί έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις, με τον πρώην οδηγό της Formula 1, David Coulthard, να κάνει τις ερωτήσεις. Ο Lewis Hamilton έκανε ένα πρώτο σχόλιο για τις κατατακτήριες και παραδέχθηκε πως δεν μπορούσε να κερδίσει τον Verstappen:

Πρώτα απ’ όλα, ο Max (Verstappen) έκανε έναν τέλειο γύρο σήμερα, εμείς δίναμε μάχη με αυτό το χρόνο στο τέλος, αν και φαινόμασταν πολύ δυνατοί από τις ελεύθερες δοκιμές. Αρχικά, έχουμε ένα πολύ ωραίο κοινό εδώ πέρα (Άμπου Ντάμπι), παρά τις αποδοκιμασίες, είμαι πολύ ευγνώμον που βλέπω τους ανθρώπους υγιείς εδώ πέρα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε “απαντήσεις” σε αυτόν τον γύρο, ήταν ένας φανταστικός γύρος από μεριά του. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, θέλω να πιστεύω, με τα ελαστικά μας (medium) για τον αυριανό αγώνα κι ελπίζω πως θα έχουμε έναν καλό αγώνα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Ο Coulthard είπε στον Hamilton πως είχε την αίσθηση πως η W12 είχε περισσότερο ρυθμό, κάτι που ρώτησε αν ισχύει, ενώ επίσης ζήτησε ένα σχόλιο για τη σημασία που έχει το αποτέλεσμα των κατατακτήριων:

Όντως, όπως θα είδατε κι εσείς έχασα λίγο χρόνο στο τελευταίο sector και τη στροφή 5, όμως ο τελευταίος γύρος ήταν χωρίς λάθη, “καθαρός”, απλά δεν μπορούσα να πάω γρηγορότερα. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την προετοιμασία των ελαστικών στο γύρο εξόδου (κατάλληλη θερμοκρασία ελαστικών) ή οτιδήποτε άλλο, όμως δεν μπορούσα να κερδίσω το χρόνο που έκανε (ο Verstappen) σήμερα, συνεπώς άξιζε απόλυτα την pole.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Coulthard ρώτησε, στο τέλος, αν είναι απογοητευμένος ο Lewis Hamilton με το αποτέλεσμα:

Όχι, είμαι ακόμα στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, με την προφανή διαφορά που έχουμε στα ελαστικά. Είμαι ευγνώμον που μπορώ να δω πού θα βρίσκεται και θα προσπαθήσουμε να το χειριστούμε ανάλογα.

Το GP Άμπου Ντάμπι θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό esports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles