spot_img

Norris: «Δεν μου κάνει εντύπωση η βελτίωση της Ferrari»

Ο Lando Norris μίλησε για την άκρως βελτιωμένη και παράλληλα αναμενόμενη εμφάνιση της Ferrari στο FP1 και FP2 του GP Εμίλια-Ρομάνια.

Η Ferrari έκανε αισθητή την παρουσία της επί ιταλικού εδάφους στις ελεύθερες δοκιμές του GP Εμίλια-Ρομάνια. Το αγωνιστικό της δίδυμο Charles Leclerc και Carlos Sainz έδειχνε να έχει ανταγωνιστικό ρυθμό, με τους χρόνους που σημείωσαν να βρίσκονται εύκολα εντός εξάδας.

Διαβάστε επίσης: GP Εμίλια-Ρομάνια FP2: Κυριαρχία Mercedes, προβλήματα ο Verstappen

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren σε δηλώσεις του τόνισε πως η αλλαγή αυτή ήταν αναμενόμενη και αναφέρθηκε στη μεταξύ τους μονομαχία.

Στο Μπαχρέιν ήταν ξεκάθαρα ταχύτεροι από εμάς σε αρκετές στροφές, σε αυτή την πίστα όμως δείχνουν να είναι ακόμα πιο γρήγοροι. Αυτό είναι κάτι που περιμέναμε να συμβεί, αλλά όχι σε αυτό το ρυθμό. Σε κάποιους αγώνες θα βρίσκονται μπροστά μας και σε κάποιους άλλους το πλεονέκτημα θα το έχουμε εμείς. Ήταν σίγουρο πως φέτος είναι η ομάδα που θα φέρει τις περισσότερες αναβαθμίσεις, απλά δεν θεωρούσαμε πως θα φανεί τόσο νωρίς.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το preview του GP Ίμολα.

Ο είκοσι ενός ετών οδηγός δεν δίστασε να τονίσει τις δυσκολίες προσαρμογής της MCL35M εντός πίστας κατά τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής. Αρκετή δυσκολία φάνηκε να αντιμετωπίζει και ο teammate του Daniel Ricciardo, κλείνοντας το FP2 στην 18η θέση.

Το μονοθέσιο δεν έχει προσαρμοστεί όσο εύκολα όσο στο Μπαχρέιν και η απόδοσή του δεν είναι εκεί που θα έπρεπε. Γνωρίζαμε από πέρυσι πως θα δυσκολευτούμε με βάση τα όσα δεδομένα είχαμε. Σε άλλες πίστες το μονοθέσιο ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα. Παρ’ όλα αυτά, σήμερα στο FP1 και FP2 κάναμε σημαντική πρόοδο και ελπίζω πως αύριο θα μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερες βελτιώσεις.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όπως όλα δείχνουν, η μάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες αναμένεται έντονη. Μένουν μόλις λίγες ώρες μέχρι τις κατατακτήριες για τις δυο ομάδες να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες αλλαγές στο στήσιμο των μονοθεσίων τους.

Δείτε το GP Βελγίου για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles