spot_img

Norris: «Διαψεύσαμε τους επικριτές μας»

Ο Lando Norris μετά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου βάθρου της McLaren στο 2023 είχε μερικά λόγια για τους επικριτές της βρετανικής ομάδας. 

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στη φετινή σεζόν της Formula 1, ο Lando Norris είχε μία θέση στο βάθρο. Όπως και στο Grand Prix Μ. Βρετανίας στο Σίλβερστον, έτσι και στο Grand Prix Ουγγαρίας στο Χανγκαρόρινγκ, τερμάτισε δεύτερος.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, ο οδηγός της McLaren σχολίασε όσα προηγήθηκαν, απαντώντας στις ερωτήσεις του Nico Rosberg.

«Δύσκολος αγώνας. Δεν ήταν εύκολα με τον Checo να πλησιάζει προς το τέλος αλλά ευτυχώς δεν είχε την ταχύτητα να με πιάσει. Είμαι χαρούμενος. Έπρεπε να δώσω μάχη στο ξεκίνημα, δεν κύλησε καλά για μένα η πρώτη στροφή. Άλλο ένα βάθρο για εμένα και για τη McLaren, πράγμα εξαιρετικό».

Μην χάσετε την Τρίτη, 25/7 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream #120 με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ.

Στη συνέχεια, ο Βρετανός κλήθηκε να απαντήσει πότε θα έρθει η ώρα της πρώτης νίκης.

«Αν εγκαταλείψει ο Max ή κάτι τέτοιο, τότε ίσως… είναι πολύ γρήγοροι. Μόνο αν κάνουν λάθος ή συμβεί κάτι. Προς το παρόν είμαστε πολύ χαρούμενοι από την πρόοδο που είχαμε σημειώσει, σε σχέση με το που βρισκόμασταν 4-5 αγώνες πριν. Από εκεί που δυσκολευόμασταν κάποιες φορές να περάσουμε στο Q1, το να μαχόμαστε για pole και βάθρα είναι κάτι που δεχόμαστε με ικανοποίηση. Θα έρθει η σειρά μας πιο μετά στη σεζόν».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μ. Βρετανίας. 

Τέλος, ο Norris δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όσους είχαν ασκήσει έντονη κριτική στην ιστορική ομάδα μετά το κακό της ξεκίνημα στη σεζόν. Ποιο ήταν λοιπόν το μυστικό της επιτυχίας.

«Πολλή σκληρή δουλειά, ομαδική δουλειά, όλοι πίσω στο εργοστάσιο έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό. Νομίζω πως το ξέραμε στο ξεκίνημα της σεζόν πως θα είχαμε προβλήματα. Δεχθήκαμε υπερβολική κριτική, έλεγαν πως δεν κάνουμε καλή δουλειά. Και χαίρομαι που τους διαψεύσαμε».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles