spot_img

O Hamilton υπέφερε με τη συμπεριφορά της W14 στην Ουγγαρία

Απογοητευμένος με την οδηγησιμότητα της Mercedes W14 ήταν ο Lewis Hamilton μετά το τέλος του Grand Prix Ουγγαρίας της Formula 1.

Έπειτα από την πρώτη του pole position στη Formula 1 μετά από 595 ημέρες, ο Lewis Hamilton περίμενε πως θα είναι σε θέση να παλέψει τουλάχιστον για το βάθρο στο Grand Prix Ουγγαρίας. Ο Βρετανός βρέθηκε από την εκκίνηση σε μειονεκτική θέση, καθώς έπεσε τέταρτος μετά από δύο στροφές.

Η απόδοση της W14 ήταν κακή και στο τέλος συμβιβάστηκε με την 4η θέση, 39 ολόκληρα δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, Max Verstappen. Μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στην κάμερα του F1TV για το τι έγινε στον πρώτο γύρο του Grand Prix.

«Στην εκκίνηση έκανα καλό πέταγμα, πέτυχα το στόχο που έχουμε, όμως τα πίσω ελαστικά είχαν σπινάρισμα και έχασα χρόνο. Μέχρι τη στροφή 2 μου έκαναν συνεχώς επίθεση. Στην τελική όμως δεν έχει σημασία γιατί δεν είχα το ρυθμό να ανταγωνιστώ κανέναν σήμερα».

Μην χάσετε την Τρίτη, 25/7 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream #120 με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ.

Επιπλέον ο Hamilton ρωτήθηκε για τη μάχη του στο τέλος με τον Sergio Perez και το αν πίστευε πως μπορούσε να ανέβει στο βάθρο του Χανγκαρόρινγκ.

«Ειλικρινά δεν απόλαυσα κανένα γύρο σήμερα με το μονοθέσιο. Δεν είχα καθόλου καλό ρυθμό σε κανένα σημείο. Προς το τέλος του αγώνα βελτιώθηκε ο ρυθμός μας, αλλά και πάλι ήταν δύσκολα τα πράγματα. Ήξερα πως δεν πρόκειται να φτάσω ή ακόμη και να περάσω στον Perez. Η Red Bull είναι πολύ γρήγορη. Το Σάββατο ήταν ωραία και από εκεί μπορούμε μόνο να αντλήσουμε θετικά. Αυτή τη στιγμή η νίκη είναι πολύ μακριά».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles