spot_img

Norris: «Έβαλα στοίχημα να χάσουμε από τη Ferrari»

O Lando Norris μίλησε για τον τον απρόσμενο αγώνα που είχε στην Κίνα και το γεγονός πως πίστευε ότι θα είναι πίσω από τις δύο Ferrari. 

Σε «πελάγη ευτυχίας» έπλεε ο Lando Norris μετά την ολοκλήρωση του Grand Prix Κίνας, τον πέμπτο αγώνα της Formula 1 στο 2024. Ο Βρετανός οδηγός της McLaren Racing έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, την καλύτερή του φετινή και τερμάτισε στη 2η θέση, πίσω μόνο από τον νικητή του Grand Prix Max Verstappen, ο οποίος βρισκόταν σε… άλλον αγώνα.

Η εμφάνισή του εντυπωσίασε και τους φίλους της Formula 1, οι οποίοι τον ανέδειξαν Driver of the Day.

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 23/4 στις 9μμ, την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας. Μπορείτε να βρείτε την εκπομπή εδώ.

Μετά το «πέσιμο» της καρό σημαίας, ο πρώην πρωταθλητής, Nico Rosberg, ρώτησε τον Norris για το πώς έζησε τον αγώνα στην Κίνα.

«Ένιωσα πολύ καλά. Είμαι έκπληκτος και πολύ χαρούμενος. Η ομάδα το άξιζε, έκαναν καλά pit-stops. Σήμερα λειτούργησαν όλα πολύ καλά, δεν ξέρω το γιατί. Δεν περίμενα να έχουμε αυτόν τον αγώνα. Κατάφερα να κάνω καλή διαχείριση ελαστικών, το οποίο ήταν πιο εύκολο από χθες. Κατάφερα να πιέσω πολύ το μονοθέσιο. Ήταν μια πολύ καλή ημέρα συνολικά και πήραμε πολλούς βαθμούς».

Όταν ο Βρετανός ρωτήθηκε σχετικά με το τι περίμενε από τον αγώνα, είπε.

«Είμαι έκπληκτος από πολλά πράγματα. Την έλλειψη ρυθμού από τη Mercedes, τον καλό ρυθμό μας και συγκριτικά με τη Red Bull επίσης. Είχα ήδη ετοιμάσει τα πράγματά μου για να φύγω νωρίς γιατί δεν περίμενα να είμαι στο βάθρο. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη και αυτό δείχνει πως η ομάδα έκανε καλή δουλειά».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας και τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Κίνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο. 


Ο Rosberg τον ρώτησε γιατί περίμενε να είναι εκτός βάθρου η McLaren στην Κίνα και πίσω για παράδειγμα από τις Ferrari. Ο Norris  απάντησε χαρακτηριστικά.

«Έβαλα στοίχημα για το πόσο πίσω από τις Ferrari θα τερματίσω τον αγώνα. Πίστευα πως θα ήμουν 35 δευτερόλεπτα πίσω τους και ήμουν πολύ λάθος στην πρόβλεψή μου. Χάρηκα πολύ που ήμουν λάθος».

Επόμενος αγώνας της Formula 1 είναι το Grand Prix Μαϊάμι το τριήμερο 3-5 Μαΐου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles