spot_img

Verstappen: «Έκανα ό,τι ήθελα»

Ο Max Verstappen μίλησε για τον αγώνα της Κίνας και το πώς έφτασε στην 58η νίκη της καριέρας του κάνοντας ό,τι ήθελε στην πίστα.

Σε έναν αγώνα γεμάτο συμβάντα και με δύο περιόδους αυτοκινήτου ασφαλείας, ο Max Verstappen και η Red Bull Racing επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους και στην Κίνα. Ο Ολλανδός δεν αντιμετώπισε προβλήματα και έφθασε στην τέταρτη φετινή του νίκη, πρώτη στην Κίνα και 58η στην καριέρα του στη Formula 1.

«Το συναίσθημα είναι φανταστικό, όλο το τριήμερο ήμασταν απίστευτα γρήγοροι. Η απόδοση του μονοθεσίου ήταν πολύ καλή με κάθε γόμα ελαστικών, ενώ και στις επανεκκινήσεις μετά το αυτοκίνητο ασφαλείας τα πήγαμε πολύ καλά. Μπορούσα να κάνω με το μονοθέσιο ό,τι ήθελα. Τέτοιοι αγώνες είναι εξαιρετικοί σε αίσθηση».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας και τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Κίνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο. 

Ο πρωταθλητής του 2016, Nico Rosberg, ρώτησε τον Verstappen σχετικά με την ανησυχία που εξέφρασε λίγους γύρους πριν τον τερματισμό ότι πέρασε πάνω από θραύσματα άλλων μονοθεσίων.

«Πάντα ακούς διάφορους θορύβους. Βέβαια μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και τα ελαστικά κράτησαν μέχρι τον τερματισμό. Όταν περνάς πάνω από θραύσματα με 300 χλμ/ώρα, είναι πιθανό να έχεις κάποιο κλατάρισμα. Ήθελα απλά να διπλοτσεκάρω».

Σχετικά με τον επόμενο αγώνα, το Grand Prix Μαϊάμι, την Κυριακή του Πάσχα (5 Μαΐου), ο τρεις φορές πρωταθλητής σημείωσε.

«Συνήθως είναι ένας καλός αγώνας για εμάς, έχει όμως η συγκεκριμένη πίστα τις δυσκολίες της. Θα είναι ένα τρελό και… πολυάσχολο τριήμερο».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles