spot_img

Norris: «Ήταν καιρός να κερδίσω ε»

O Lando Norris της McLaren Racing μίλησε για την παρθενική του νίκη στη Formula 1 και πώς έζησε το Grand Prix Μαϊάμι.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση αλλά και με τη βοήθεια του αυτοκινήτου ασφαλείας που του επέτρεψε να κάνει pit stop παραμένοντας μπροστά από τους υπόλοιπους διεκδικητές της πρώτη θέσης, ο Lando Norris σημείωσε στο Μαϊάμι την πρώτη νίκη της καριέρας του στη Formula 1.

Ο 24χρονος οδηγός της McLaren Racing κέρδισε στον 110ο αγώνα του στο θεσμό και ενώ μέχρι σήμερα κρατούσε το αρνητικό ρεκόρ με τις περισσότερες παρουσίες στο βάθρο (15) χωρίς νίκη. Ήταν η 184η νίκη της McLaren στη Formula 1 και πρώτη από την Μόντσα το 2021.

«Ήταν καιρός, ε; Γ@μ@τ@. Συγγνώμη. Τι αγώνας! Πέρασε πολύς καιρός, όμως τελικά τα κατάφερα. Οπότε είμαι χαρούμενος για όλη την ομάδα, επιτέλους τους έφερα μια νίκη. Είμαι στην πρώτη θέση, άρα πετάω στα σύννεφα. Είμαι περήφανος, όλο το τριήμερο ήταν καλό για εμάς. Αντιμετώπισα ορισμένες μικρές δυσκολίες, όμως ήξερα από την Παρασκευή ότι είχαμε καλό ρυθμό. Κάναμε ορισμένα λαθάκια σε κάποιους τομείς, όμως σήμερα καταφέραμε να έχουμε το σωστό πακέτο. Ακολουθήσαμε τέλεια στρατηγική, η οποία απέδωσε. Ευχαριστώ την McLaren και βέβαια την μητέρα και τον πατέρα μου».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Ο συμπατριώτης του Norris και πρώην πρωταθλητής της Formula 1, Jenson Button, ρώτησε τον οδηγό της McLaren αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα μετά την παρθενική νίκη του.

«Αρκετοί αμφέβαλαν για μένα στη διαδρομή. Έκανα ορισμένα λάθη τα τελευταία 5 χρόνια, σήμερα όμως τα καταφέραμε. Οπότε αυτή η νίκη πηγαίνει στην ομάδα. Κόλλησα με την McLaren γιατί πίστευα σε αυτήν».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles