spot_img

O Alonso «έπιασε» στο στόμα του τη Ferrari

O Fernando Alonso έκανε το δικό του καυστικό σχόλιο για τη Scuderia Ferrari και τη συνέκρινε με την εποχή που οδηγούσε για την ομάδα του Μαρανέλο.

Έχουν περάσει εννέα χρόνια από την τελευταία φορά που ο Fernando Alonso οδήγησε για τη Scuderia Ferrari στον κόσμο της Formula 1. O Ισπανός έγινε κάτοικος Μαρανέλο το 2010 και αποχώρησε το 2014 για χάρη της McLaren-Honda. Τα αποτελέσματα δεν ήταν ικανοποιητικά και οδήγησαν τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή εκτός Formula 1 στο τέλος του 2018.

Παρά το γεγονός πως έχει περάσει σχεδόν μία δεκαετία από τότε που ήταν οδηγός της Scuderia Ferrari, o Alonso θυμάται πολύ καλά το πέρασμά του από το Μαρανέλο. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στο Sky Sports δεν παρέλειψε να πει ένα «φαρμακερό» σχόλιο για την τωρινή κατάσταση της πρώην ομάδας του.

«Με τη Ferrari ήμασταν πάντα στη μάχη του πρωταθλήματος. Ποτέ δεν κάναμε λάθη και παλέψαμε για τον τίτλο μέχρι τον τελευταίο αγώνα σε δύο περιπτώσεις. Ευτυχώς για εμένα και την Aston Martin, στο Μαρανέλο δεν είναι καθόλου σταθεροί σήμερα όπως την εποχή που ήμουν εγώ στην ομάδα».

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream #113, με την ανάλυση του αγώνα στο Μαϊάμι. 

Πράγματι, η απόδοση της Ferrari μόνο σταθερή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Από το 2022 η ιταλική ομάδα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην κατάταξη και με την SF-23 δεν είδε τα βήματα βελτίωσης που θα περίμενε.

Στη «μάχη» μεταξύ του Alonso και της Ferrari στη φετινή σεζόν, ο Ισπανός μετρά τέσσερις παρουσίες στο βάθρο, έναντι μίας της ιταλικής ομάδας. Μάλιστα, έχει συλλέξει τρεις βαθμούς λιγότερους βαθμούς απ’ ότι έχουν κατακτήσει οι Charles Leclerc και Carlos Sainz μαζί.

Δείτε το Grand Prix ΗΠΑ για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles