spot_img

O Alonso ήθελε να μείνει στην Alpine

O Fernando Alonso αποκάλυψε πως αν είχε πρόταση από την Alpine θα επέλεγε να παραμείνει στη γαλλική ομάδα και δεν θα είχε γίνει κάτοικος Σίλβερστον.

Τον περυσινό Αύγουστο, ο Fernando Alonso είχε ταράξει τα νερά στον μαγικό κόσμο της Formula 1, με την αιφνίδια απόφασή του να αφήσει στα κρύα του λουτρού την Alpine F1 και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Aston Martin F1.

Ο Ισπανός βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τη γαλλική ομάδα, όλα έδειχναν πως θα ανανεωνόταν η μεταξύ τους συνεργασία αλλά από το πουθενά, με του που άδειασε η θέση του Sebastian Vettel, ο Alonsoπήρε τη θέση του.

Έχουν ειπωθεί πολλά σε αυτό τον ένα χρόνο που ακολούθησε, όμως πρόσφατες δηλώσεις του οδηγού από το Οβιέδο δίνουν μία άλλη διάσταση στο όλο θέμα. Αρκεί να επιλέξεις να τον πιστέψεις…

«Ήρθε η πρόταση από τον Lawrence Stroll και η απόφαση που πήρα ήταν μία σωστή απόφαση. Τυχερή απόφαση και χαίρομαι που έκανα αυτή την επιλογή. Αν και στην πραγματικότητα, δεν ήταν επιλογή, διότι δεν είχα λάβει κάποια συγκεκριμένη προσφορά από την Alpine. Μόνο λόγια. Αν είχα μία πρόταση από την Alpine στο ξεκίνημα της χρονιάς, θα είχα υπογράψει, αυτό είναι σίγουρο. Όμως είχα μόνο μία προσφορά και την αποδέχθηκα».

Άσχετα με το αν είχε ή όχι προσφορά, η επιλογή του να ντυθεί στα «πράσινα» ήταν εξαιρετική αφού έχει ανέβει έξι φορές στο βάθρο μέσα στο 2023 και είναι τρίτος στη βαθμολογία των οδηγών. Αντίστοιχα, στους κατασκευαστές, η Aston Martin είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ενώ ο Alpine στην έκτη, με 139 πόντους να τις χωρίζουν.

Ακούστε το καλοκαιρινό podcast μας για τη Formula 1 και με την ανάλυση του Grand Prix Βελγίου. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles