spot_img

Η Haas ανανέωσε τους Hulkenberg και Magnussen για το 2024

Οι Nico Hulkenberg και Kevin Magnussen θα παραμείνουν στο δυναμικό της Haas και την αγωνιστική σεζόν του 2024 στη Formula 1 όπως ανακοίνωσε η ομάδα. 

Δύο κομμάτια του παζλ σχετικά με την… τάξη του 2024 μπήκαν στη θέση τους! Κόντρα στη συνήθη της τακτική που καθυστερεί αισθητά να καταλήξει στην οδηγική της σύνθεση για την επόμενη σεζόν, αυτή τη φορά η Haas F1 γνωστοποίησε από νωρίς το δίδυμο της για το επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα του μαγικού κόσμου της Formula 1.

Και δεν έχουμε εκπλήξεις, ποντάρει ξανά στην εμπειρία και διατηρεί στις τάξεις της τόσο τον Kevin Magnussen όσο και τον Nico Hulkenberg. Ένα δίδυμο που συνδυαστικά έχει 346 εκκινήσεις και που φέτος της έχει εξασφαλίσει 11 βαθμούς στους πρώτους 12 αγώνες της σεζόν.

Ο επικεφαλής της Haas, Guenther Steiner, είπε σχετικά.

«Έχουμε ένα καλό δίδυμο έτος και δεν υπήρχε λόγος να αναζητήσουμε κάποια αλλαγή κοιτώντας μπροστά. Προφανώς ο Kevin είναι γνώριμός μας και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί και έβδομη σεζόν για εμάς. Με 113 εκκινήσεις μόνο με την ομάδα μας, ξέρουμε τα δυνατά του στοιχεία. Από την άλλη πλευρά του γκαράζ, ο Nico ενσωματώθηκε χωρίς φασαρία και φανφάρες και αποδείχθηκε κι αυτός πολύτιμο κομμάτι της ομάδας μας».

Ακούστε το καλοκαιρινό podcast μας για τη Formula 1 και με την ανάλυση του Grand Prix Βελγίου. 

Μετά το πρώτο μισό της σεζόν, η Haas είναι στην όγδοη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών, με έντεκα πόντους στο ενεργητικό της. Τους 9 από αυτούς, τους έχει προσφέρει ο Hulkenberg που ήταν έβδομος στην Αυστραλία και έκτος στον αγώνα Σπριντ της Αυστρίας.

Όσο για τον Magnussen, που πέρυσι στη Βραζιλία χάρισε στη Haas την παρθενική της pole position, έχει δύο παρουσίες στη βαθμολογούμενη δεκάδα, στα Grand Prix Σαουδικής Αραβίας και Μαϊάμι.

Πλέον, αμφότεροι θα επικεντρωθούν στις αγωνιστικές τους προσπάθειες, δίχως τον αποπροσανατολισμό της αναζήτησης νέου συμβολαίου. Απομένουν άλλοι δέκα αγώνες για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, με πρώτο το Grand Prix Ολλανδίας που θα διεξαχθεί στην πίστα του Ζάντβοορτ στις 25-27 Αυγούστου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles