spot_img

Ο Alonso πιστεύει πως έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα

Παρά το γεγονός πως δεν έχει κερδίσει ακόμη αγώνα φέτος, ο Fernando Alonso πιστεύει πως μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. 

Αν κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου κάποιος έλεγε ότι ο Fernando Alonso θα παλέψει για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, τότε σίγουρα θα τον έλεγαν τρελό. Η απόφασή του να πάρει μετεγγραφή στην Aston Martin αποδεικνύεται σωστή προς ώρας, καθώς η AMR23 είναι μέχρι στιγμής φέτος είναι το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο.

Μετά από έξι αγωνιστικά τριήμερα στη φετινή σεζόν, ο Alonso βρίσκεται 51 βαθμούς πίσω από τον Max Verstappen στη βαθμολογία των οδηγών. Ωστόσο, ο 41χρονος Ισπανός δεν εγκαταλείπει το όνειρο κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος.

«Πιστεύω ότι στα ’00 ή την προηγούμενη δεκαετία, με τα αποτελέσματα που έχω φέτος θα ήμουν πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Τώρα ο Μαξ και η Red Bull κυριαρχούν σε κάθε αγώνα και ακόμη και με τα φοβερά αποτελέσματα που έχω πάρει είμαστε πάντα πίσω τους. Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Το 2010 δεν είχα το καλύτερο μονοθέσιο και στον τελευταίο αγώνα στο Άμπου Ντάμπι ήμουν πρώτος στη βαθμολογία. Δεν είχα το καλύτερο μονοθέσιο ούτε το 2012 και πάλεψα για τον τίτλο μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Έχει ακόμη δρόμο το πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την προσπάθεια για τον τίτλο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μονακό. 

Ο Ισπανός θέλησε να στηρίξει την άποψή του στην εμφάνιση του Sergio Perez στο Μονακό, ο οποίος έχασε μεγάλο έδαφος στο πρωτάθλημα από τον Φερστάπεν.

«Χρειαζόμαστε τριήμερα που η Red Bull θα έχει προβλήματα, όπως ο Sergio στο Μονακό. Μία εγκατάλειψη ή έναν αγώνα με μηδέν βαθμούς. Αν ο Max έχει ένα-δύο τέτοιους αγώνες, τότε θα είμαστε πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Στο μηχανοκίνητο αθλητισμό όλα μπορούν να γίνουν. Σε καθαρό ρυθμό, δεν έχουμε ακόμα την ευκαιρία. Όμως δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles