spot_img

O Alonso «στάζει μέλι» για τον Stroll

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Fernando Alonso για τον teammate του, LAnce Stroll, έπειτα από μία σεζόν συνύπαρξης στην Aston Martin.

Στην Aston Martin ο Fernando Alonso δεν βρήκε μόνο ένα νέο περιβάλλον αλλά κι έναν νέο teammate, τον Lance Stroll. Πρόκειται βέβαια και για μία ιδιαίτερη περίπτωση μιας και ο Καναδός είναι ο γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας, Lawrence Stroll.

Στην πίστα, κατά τη διάρκεια της σεζόν της Formula 1 η μάχη μεταξύ των δύο εξελίχθηκε σε μονόλογο υπέρ του Alonso. Συνολικά ο Ισπανός είχε 8 βάθρα έναντι κανενός του Stroll, ο οποίος σε ελάχιστες περιπτώσεις κατάφερε να επικρατήσει του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Στην τελική βαθμολογία η μεταξύ τους διαφορά ήταν 132 βαθμοί. Παρά τη διαφορά στη δυναμική των δύο οδηγών, ο Fernando Alonso παραδέχθηκε πως υπάρχουν ορισμένες αρετές του Stroll που τον εντυπωσίασαν στο 2023.

«Η σχέση μου με τον Lance είναι πάρα πολύ καλή. Συνομιλούμε συχνά, κάθε εβδομάδα στο τηλέφωνο, στο εργοστάσιο και στους αγώνες. Προσπαθούμε να ακολουθούμε την ίδια κατεύθυνση και μοιραζόμαστε πολλά πράγματα. Αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες φέτος. Δεν τον βοήθησε η αλλαγή συμπεριφοράς του μονοθεσίου και αυτό τον δυσκόλεψε περισσότερο. Όταν λύσαμε τα προβλήματα, ήταν σε καταπληκτική φόρμα. Ήταν πολύ εντυπωσιακό να βλέπω την αποφασιστικότητα και το κίνητρό του στις καλές αλλά και στις κακές του εμφανίσεις. Στην αρχή της σεζόν είχε σπασμένο χέρι, στα μισά δυσκολεύτηκε με το μονοθέσιο. Όμως με εξέπληξε το κίνητρο και η αφοσίωση που έδειξε να έχει. Αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για την ομάδα».

Ακούστε παρακάτω την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι και τo mini-review της σεζόν. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles