spot_img

O Alonso θα μείνει στη Formula 1 για έναν μόνο λόγο

Ο Fernando Alonso ξεκαθάρισε πως το μέλλον του στη Formula 1 δεν θα κριθεί ανάλογα το αν θέλει να συνεχίζει να αγωνίζεται, αλλά από διαφορετικούς παράγοντες.

Ίσως το πιο «καυτό» όνομα της φετινής Silly Season της Formula 1 είναι αυτό του Fernando Alonso. Ο Ισπανός οδηγός της Aston Martin είναι στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του και προς ώρας δεν έχει ανακοινώσει αν θέλει να συνεχίσει στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ.

Πέρα από την Aston Martin, υπάρχουν ελεύθερες θέσεις σε κορυφαίες ομάδες. Μία από αυτές είναι η Mercedes-AMG, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να ισχύει στα τέλη της σεζόν και για τη Red Bull Racing.

Στο φετινό πρωτάθλημα έχουν πραγματοποιηθεί δύο Grand Prix και ο Alonso δεν έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο σε κανένα. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το ξεκίνημα της σεζόν του 2023, στην οποία ο Ισπανός ήταν στο βάθρο σε κάθε αγώνα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Σ. Αραβίας και συζήτηση για τον εμφύλιο στη Red Bull. Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Τα ερωτήματα για το μέλλον του στη Formula 1 εντείνονται όσο προχωρούν οι μήνες. Σε ερώτηση που του έγινε αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, αν θέλει να μείνει στην Aston Martin, ή αν είναι σε συνομιλίες με άλλη ομάδα, ο 42χρονος απάντησε.

«Πιστεύω πως είμαι στη λίστα της Mercedes γιατί δεν έχω συμβόλαιο για του χρόνου. Είναι καλύτερο να βρίσκομαι σε τέτοιου είδους λίστες και όχι σε αυτές άλλων πρωταθλημάτων ή σε λίστα σύνταξης. Θα αποφασίσω εάν θα αφοσιωθώ στη Formula 1 στις επόμενες εβδομάδες ή στους επόμενους αγώνες. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να μιλήσω με τον εαυτό μου, πρέπει να πάρω μια απόφαση: Εάν θέλω να αφοσιωθώ στους αγώνες. Προφανώς, πρέπει να θυσιάσω όλα τα υπόλοιπα στη ζωή μου για να είμαι 100% έτοιμος για την F1. Πρέπει να δω εάν θέλω να συνεχίσω στην F1. Eάν το κάνω θα είναι γιατί πραγματικά πιστεύω πως θα υπάρχουν οι δυνατότητες να κερδίσω αγώνες. Θέλω να είμαι στον προσομοιωτή, θέλω να είμαι με τους μηχανικούς. Θέλω να ζητήσω το 100% από μία ομάδα και να δώσω το 100%. Εάν δεν μπορώ να τα έχω αυτά, τότε θα σταματήσω», ήταν τα λόγια του Ισπανού.

Οι νίκες είναι ο διακαής πόθος του Alonso, ο οποίος έχει να ανέβει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου από το Grand Prix Ισπανίας του 2013.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles