spot_img

Elkann: «Πρωταθλητής εντός κι εκτός πίστας ο Hamilton»

O πρόεδρος της Ferrari, John Elkann, μίλησε πρώτη φορά δημόσια σχετικά με την απόκτηση του Lewis Hamilton από την αγωνιστική ομάδα της Formula 1.

Ο John Elkann στο Grand Prix Σαουδικής Αραβίας έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα της Formula 1 για το 2024. Ο πρόεδρος της Ferrari και εγγονός του Gianni Agnielli παρακολούθησε από κοντά τον Charles Leclerc να δίνει στη Ferrari την 3η θέση και τον Oliver Bearman να κάνει ένα εκπληκτικό ντεμπούτο στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αντικαθιστώντας τον Carlos Sainz.

Ο Elkann ήταν ενθουσιασμένος με την εικόνα που έδειξε ο νεαρός Bearman και δεν παρέλειψε να εκφράσει λόγια θαυμασμού για τον 18χρονο. Ωστόσο οι ερωτήσεις που του έγιναν δεν ήταν μόνο γι’ αυτόν τον Βρετανό.

Με δεδομένο πως ήταν η πρώτη του εμφάνιση σε αγωνιστικό τριήμερο της χρονιάς, ο Elkann ρωτήθηκε για το νέο απόκτημα της Scuderia Ferrari, που δεν είναι άλλο από τον Lewis Hamilton. Ο Βρετανός θα γίνει οδηγός της Scuderia από το 2025 και θα πάρει τη θέση του Sainz. Ο πρόεδρος της Ferrari έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Σ. Αραβίας και συζήτηση για τον εμφύλιο στη Red Bull. Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

«Το 2026 θα κλείσει ένας κύκλος και θα ανοίξει ένας καινούργιος. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχω πει δημόσια εδώ και χρόνια πως ο Lewis Hamilton είναι ένας σπουδαίος οδηγός και έχει κάνει πολλά μεγάλα πράγματα για τη Formula 1. To γεγονός πως θα έρθει στη Ferrari είναι ένα σημάδι το πόσο πιστεύει πως μπορεί να μεγαλουργήσει με τα κόκκινα. Η αγκαλιά που έδωσε στον Oliver Bearman είναι η απόδειξη πόσο σπουδαίος πρωταθλητής είναι, όχι μόνο εντός πίστας αλλά και εκτός πίστας. Είναι παράδειγμα προς τις γενιές που μεγαλώνουν και αυτό είναι πολύ καλό».

Με δεδομένη την ταχύτητα που έχει δείξει η Ferrari έως τώρα στο 2024, ο Hamilton μάλλον θα ανυπομονεί ολοένα και περισσότερο να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του κόκκινου μονοθεσίου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles