spot_img

Ο Alonso θέλει άμεση βελτίωση από την Aston Martin

Ο Fernando Alonso σχολίασε σχετικά με την υποτονική απόδοση της Aston Martin στους τελευταίους αγώνες, ειδικά μετά το Grand Prix Ουγγαρίας, με την AMR23 να είναι πλέον το 5ο ταχύτερο μονοθέσιο του grid.

Η Aston Martin έκανε φέτος ένα από τα πιο δυναμικά ξεκινήματα της μέχρι τώρα στη Formula 1. Ο Fernando Alonso σημείωσε έξι βάθρα σε εννέα αγώνες και η AMR23 ήταν ένα από τα πιο ανταγωνιστικά μονοθέσια του grid μετά την RB19. Στους τελευταίους αγώνες όμως η εικόνα τους εντός πίστας έχει αλλάξει και δεν δείχνουν να είναι σε θέση να απαντήσουν στις ανανεωμένες Mercedes-AMG και McLaren.

Στο Grand Prix Ουγγαρίας οι Lance Stroll και Alonso συμβιβάστηκαν με τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογικής δεκάδας και σύμφωνα με τον Ισπανό οδηγό δεν ήταν σε θέση να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο.

«Ναι θεωρώ ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε να είχαμε φέρει. Δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι για να ανταγωνιστούμε του άλλους μπροστά. Τρεις συνολικά βαθμοί, από την 9η και 10η θέση, ήταν το μέγιστο αποτέλεσμα οπότε θα δούμε πως θα είναι την επόμενη εβδομάδα. Το μονοθέσιο σε απόδοση ήταν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα και αυτό δεν είναι πλέον αρκετό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #120 με την ανάλυση του Grand Prix Ουγγαρίας. 

Ο Alonso δεν έκρυψε το γεγονός ότι το μονοθέσιο της ομάδας έχει πέσει σε απόδοση τον τελευταίο καιρό και τόνισε πως πρέπει να επιστρέψουν ξανά στην μάχη της κορυφής.

«Τα έχουμε βρει λίγο δύσκολα στους τελευταίους δυο αγώνες. Στο Σίλβερστον το αυτοκίνητο ασφαλείας με βοήθησε να τερματίσω 7ος που ήταν καλύτερο από το ρυθμό μας. Γενικά είμαστε πίσω από τις Mercedes, Ferrari και McLaren όπως είδαμε από τις κατατακτήριες και τον αγώνα. Κάθε φορά θα ήταν καλό να μπορούμε να καταλάβουμε και να αναρωτηθούμε γιατί δεν έχουμε την ίδια απόδοση με τους υπόλοιπους. Μας έχει εκπλήξει ο ρυθμός των Haas, Williams και Alfa Romeo αλλά συνήθως στον αγώνα τα πράγματα εξισορροπούν και μεγάλες ομάδες τερματίζουν μπροστά. Είμαστε πίσω από τις ομάδες τις κορυφής και πρέπει άμεσα να επιστρέψουμε σε ατό το γκρουπ».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles