spot_img

Vasseur: «Πολλά, πάρα πολλά λάθη»

Καθόλου χαρούμενος με τα λάθη της Ferrari είναι ο Fred Vasseur, o οποίος πιστεύει πως χάθηκε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ουγγαρία.

Έπειτα από τη θετική εμφάνιση της Παρασκευής στο Χανγκαρόρινγκ, η απόδοση της Scuderia Ferrari είχε πτώση έναντι του ανταγωνισμού. Στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ουγγαρίας της Formula 1, μόνο ένα μονοθέσιο προκρίθηκε στο Q3, ενώ στον αγώνα οι Charles Leclerc και Carlos Sainz τερμάτισαν στις θέσεις 7 και 8 αντίστοιχα.

Η SF-23 ήταν το τέταρτο ταχύτερο μονοθέσιο και αυτό ήταν εμφανές στην πίστα, καθώς κανένας εκ των δύο οδηγών δεν μπόρεσε να δώσει μάχη για το βάθρο. Ο επικεφαλής της Ferrari, Fred Vasseur, ήταν απογοητευμένος με τον αγώνα της Ουγγαρίας και παραδέχθηκε πως η ομάδα του έκανε πολλά λάθη όλο το τριήμερο.

«Πιστεύω πως χρειαζόμαστε χρόνο για να δούμε τι κάναμε σωστά και τι κάναμε λάθος. Η δομή του τριημέρου ήταν διαφορετική και δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τέλειο τριήμερο. Αλλά από τη μεριά μας πιστεύω πως κάναμε πάρα πολλά λάθη, από την αρχή έως το τέλος. Δεν είναι μόνο το αργό pit-stop που είχαμε, η είσοδος στα pits ή η διαχείριση των ελαστικών. Η δυναμική μας πιστεύω είναι καλύτερη από αυτό που δείξαμε το Σάββατο. Με τον Σαρλ στον αγώνα χάσαμε τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα. Πρέπει να αναλογιστούμε πως έχασε συνολικά 20 δευτερόλεπτα. Πάντα είναι εύκολο να ξανακάνουμε τον αγώνα μετά τον τερματισμό με υπολογισμούς για να έχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #120 με την ανάλυση του Grand Prix Ουγγαρίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles