spot_img

O Andretti εξετάζει την εμπλοκή του στην F1

O Michael Andretti ενδιαφέρεται να εμπλακεί στον κόσμο της F1 στο μέλλον, το οικονομικό κομμάτι να είναι φυσικά αυτό που μετρά.

Ο 55-χρονος πρώην οδηγός αγώνων και γιος του Mario Andretti κοιτά με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον χώρο της F1. O Αμερικανός, είναι ιδιοκτήτης του δικού του brand, με την Andretti Autosports να εμπλέκεται σε κορυφαία πρωταθλήματα ανά τον κόσμο, όπως το Indycar, η Formula E, τα V8 Supercars και το Rallycross.

Φέτος ο Andretti συνεργάστηκε με την McLaren ώστε να μπορέσει ο Fernando Alonso να αγωνιστεί στο Indy 500, με τις δύο πλευρές να βγαίνουν κερδισμένες.

Τώρα, ο Andretti ενδιαφέρεται να εμπλακεί στον κόσμο της F1, όμως το κόστος, τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τη κατεύθυνση που πηγαίνει το σπορ, θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του.

Προφανώς και εξαρτάται από έναν μεγάλο χορηγό, καθώς δεν μπορώ να το διασφαλίσω οικονομικά μόνος μου. Υπήρξαν κάποιες συμφωνίες που ξεκίνησαν να οδηγούν κάπου, αλλά δεν συνεχίστηκαν. Όμως, συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά στην F1.

Εάν ο Andretti καταφέρει να μπει στον κόσμο της F1, θα είναι η δεύτερη αμερικανική ομάδα, μετά την είσοδο της Haas το 2016.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles