spot_img

Alonso: «Ο Lewis είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της F1»

Ο Fernando Alonso έσταξε μέλι για τον Lewis Hamilton, καθώς τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους στην ιστορία του σπορ.

Ο Ισπανός έχει κατακτήσει δύο τίτλους με την Renault το 2005 και το 2006 και έκτοτε έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές πολύ κοντά στο να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Στην αντίπερα όχθη, ο Βρετανός έχει μόλις αναδειχθεί 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, με τους δύο να έχουν περάσει μια χρονιά μαζί το 2007 στην McLaren.

Τώρα ο Alonso πιστεύει πως ο Hamilton είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς στην ιστορία, αναφερόμενος στο χάρισμα του να κερδίζει αγώνες με μη ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Ο Lewis είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς στο σπορ και το έχει αποδείξει, ειδικά όταν η McLaren δεν είχε ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Για παράδειγμα το μονοθέσιο του 2009 δεν ήταν καλό, αλλά και πάλι κέρδιζε αγώνες. Αυτές οι εμφανίσεις τον θέτουν σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Στη συνέχεια, ο οδηγός της McLaren αναφέρθηκε στα χρόνια του Hamilton στην Mercedes, λέγοντας πως αξίζει όλα όσα έχει κερδίσει στη καριέρα του.

Στα τρία τελευταία πρωταθλήματα, η Mercedes είχε το κυρίαρχο μονοθέσιο. Όμως, αξίζει τις επιτυχίες που έχει σήμερα, διότι έχει επιδείξει το ταλέντο του πάρα πολλές φορές. Σίγουρα χρειάζεσαι το μονοθέσιο, αλλά ο Lewis αξίζει όλα όσα έχει πετύχει.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles