spot_img

Ο Bradl περιμένει βάθρο από τον Marquez στην Πορτογαλία

Ο Stefan Bradl μίλησε για το γεγονός πως ο Marc Marquez επιστρέφει στο GP Πορτογαλίας και αναμένει να τον δει μέχρι και στο βάθρο.

Ο Γερμανός αντικατέστησε τον Ισπανό στο HRC, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στην Χερέθ. Στην αρχή δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, όμως στο τέλος της σεζόν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Η μοτοσυκλέτα της Honda φημίζεται για τη δυσκολία της στην οδήγηση, καθώς έχει στηθεί γύρω από τον Marquez.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 13 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Αρχικά, ο 8-φορές Πρωταθλητής αναμενόταν να ξεκινήσει τη σεζόν, όμως οι γιατροί δεν ήταν έτοιμοι να του δώσουν το πράσινο φως. Όμως μετά τους δύο πρώτους αγώνες στο Κατάρ, ο Marquez ετοιμάστηκε και είναι καθ’οδόν για το Portimao.

Μπορεί η εμφάνιση του Bradl στα δύο GP στο Κατάρ να ήταν εντυπωσιακή δεδομένου των αναλογιών, όμως ήξερε πως δεν θα διαρκέσει πολύ. Τώρα ο Γερμανός μιλάει για την επιστροφή του Marquez περιμένοντας πολλά.

Το περίμενα ότι θα επέστρεφε στην Πορτογαλία γιατί ήταν σχεδόν έτοιμος να είναι και στο Κατάρ. Κατά τη γνώμη μου δεν παίζει ρόλο σε ποια πίστα θα επέστρεφε. Στο MotoGP δεν υπάρχει πίστα που να μην είναι απαιτητική. Ο Marc είναι σημείο αναφοράς για το HRC αλλά όχι μόνο για εμάς, αλλά και για ολόκληρο το paddock. Όλοι περιμένουν τον καλύτερο οδηγό των τελευταίων χρόνων να επιστρέψει. Για εμάς είναι σημαντικό να δούμε, να μας πει που βρισκόμαστε. Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα καταφέρει, τι προβλήματα θα έχει και τι πληροφόρηση θα δώσει.

Ακούστε την εκπομπή “Racing Line” με την ανάλυση του GP Ντόχα.

Στη συνέχεια αναφέρεται στη προετοιμασία του Marquez και το γεγονός πως τον περιμένει ακόμα και στο βάθρο στην Πορτογαλία.

Ο Marc δεν επιστρέφει απροετοίμαστος. Πιστέψτε με. Σίγουρα αυτή είναι μια νέα πρόκληση γι’ αυτόν, όμως είμαι βέβαιος ότι το σκέφτηκε πολύ καλά το πώς και το που θα επιστρέψει. Όλα έχουν σχεδιαστεί με μεγάλη λεπτομέρεια. Δεν πρέπει κανείς να περιμένει ότι θα κερδίσει τον πρώτο Αγώνα ή ότι θα ανέβει στο βάθρο. Αυτό όμως δεν έχει σημασία. Το βασικό είναι ότι είναι έτοιμος και ανταγωνιστικός. Στους επόμενους Αγώνες θα βάλει τους στόχους του. Όμως δεν θα μου έκανε και μεγάλη έκπληξη αν ανέβαινε στο βάθρο στο Portimao. Δεν θα ήταν κάτι το εξαιρετικό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει ο Marquez να ανέβει στο βάθρο στην Πορτογαλία;

Μην χάσετε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream”, στην οποία θα κάνουμε το preview για το GP Imola της F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles