spot_img

O Coulthard συγκρίνει τον Norris με Schumacher, Senna και Hamilton

Στο ίδιο καλάθι με θρύλους της Formula 1 έβαλε τον Lando Norris ο David Coulthard με δηλώσεις που θα προκαλέσουν συζητήσεις. 

Ο Lando Norris πραγματοποίησε μία κυρίαρχη εμφάνιση στο Grand Prix Σιγκαπούρης. Ο Βρετανός εκκίνησε από την pole position, οδήγησε τον αγώνα για όλους τους γύρους και έφτασε στην τρίτη του νίκη στη σεζόν με μεγάλη άνεση. Δεύτερος όμως ήταν ο Max Verstappen κι ως αποτέλεσμα μείωσε τη διαφορά μόλις κατά 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα οδηγών και πλέον τους χωρίζουν 52 βαθμοί με έξι GP για το τέλος της σεζόν.

Η McLaren έχει εντυπωσιάσει όλο το grid της Formula 1 με την εξέλιξη της MCL38, η οποία είναι πλέον το κυρίαρχο μονοθέσιο. Ωστόσο η εμφάνισή του και η αγωνιστική του φόρμα στους στενούς δρόμους της Μαρίνα Μπέι άφησε αρκετό κόσμο άναυδο.

Ο πρώην οδηγός των McLaren και Red Bull, David Coulthard, είναι ο νέος θαυμαστής του Norris και τον συνέκρινε με τρεις κορυφαίους οδηγούς στην ιστορία του σπορ:

«Τι εντυπωσιακή επίδοση. Άνθρωπος και μηχανή σε απόλυτη αρμονία. Ο Lando είναι τόσο ταπεινός που δεν έχει συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικές είναι αυτή τη στιγμή οι εμφανίσεις του. Η εμφάνισή του στη Σιγκαπούρη είναι ανάλογη των καλύτερων επιδόσεων οδηγών όπως οι Schumacher, Senna και Hamilton. Όλοι μπορούμε να κερδίσουμε αγώνες με λίγη τύχη, όμως αυτό που έκανε (σ.σ. στη Μαρίνα Μπέι) ήταν εξωπραγματικό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Παρά το γεγονός πως ο Norris είναι ακόμη 2ος στο πρωτάθλημα οδηγών, η McLaren στους κατασκευαστές είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά 41 βαθμών από τη Red Bull.

Τι πραγματικά ισχύει όμως με την περίφημη low-drag spec πίσω αεροτομή της McLaren; Η ομάδα του AMN κάνει τη δική της ανάλυση και εξηγεί εάν είναι ή όχι εντός κανονισμών και τι θα ακολουθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε κλικ στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles