spot_img

Ο Cristiano Fiorio νέος υπεύθυνος της Alfa Romeo στην F1

Ο Cristiano Fiorio ανέλαβε τη θέση του υπεύθυνου για την παρουσία της Alfa Romeo στην F1 και θα αναφέρεται στον CEO της φίρμας, κ. Jean-Philippe Imparato.

Σε συνέχεια της ανανέωσης της συνεργασίας των Alfa Romeo και Sauber Motorsport, ο κ. Cristiano Fiorio αναλαμβάνει τη θέση του υπεύθυνου για την παρουσία της φίρμας στην Formula 1, με στόχο τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων και την επίτευξη φιλόδοξων στόχων για συνεχή σταδιακή βελτίωση.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 29 Ιουλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η Alfa Romeo προχωρά προς το μέλλον και σχεδιάζει το μακροπρόθεσμο πλάνο της. Με μια ξεχωριστή ιταλική κληρονομία, η εταιρεία παραμένει πιστή στις ρίζες της, παρά την πορεία προς την εξηλεκτρισμένη κίνηση. Η απόλαυση του οδηγού και το πάθος παραμένουν στο επίκεντρο, με τον εξηλεκτρισμό να προσφέρει την ευκαιρία για μια φιλικότερη προς το περιβάλλον υψηλή απόδοση.

Η παρουσία της μάρκας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και ειδικότερα στην F1 θα συνεχίσει να παίζει βασικό ρόλο στο μέλλον, εκφράζοντας το αριστοκρατικό αθλητικό DNA της Alfa Romeo που παραμένει ζωντανό από το 1910. Η F1 αποτελεί το κορυφαίο “εργαστήριο αλλαγών” και ως εκ τούτου βασικό πεδίο για την Alfa Romeo και την πορεία της προς τον εξηλεκτρισμό. Παράλληλα, η F1 είναι και ένα πανίσχυρο εργαλείο προβολής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας. 

Γεννημένος το 1972 στο Τορίνο, ο κ. Cristiano Fiorio κατείχε τη θέση του Επικεφαλής Brand Marketing Communication για την περιοχή EMEA της FCA, ενώ παράλληλα ήταν υπεύθυνος και για την παρουσία των μαρκών σε αθλητικά γεγονότα και χορηγίες. Το Νοέμβριο του 2019 ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα με την οποία η Fiat λανσάρισε το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό 500. Ο κ. Fiorio εργάστηκε στον Όμιλο FCA από το 2013, σε διάφορες θέσεις που αφορούν την επικοινωνία και την προβολή, ενώ είναι Μέλος του Συμβουλίου της Basicnet (Superga, Kappa, Sebago, Kway και άλλες γνωστές μάρκες).

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το GP Ιταλίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles