spot_img

O «εφιάλτης» του Christian Horner

Υπάρχει ένας εφιάλτης που θέλει ο Christian Horner να μην γίνει ποτέ πραγματικότητα γιατί πηγαίνει αντίθετα με τον τρόπο που βλέπει τη Formula 1.

Τα τελευταία δύο χρόνια στη Formula 1, η Red Bull Racing κάνει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Η αυστριακή ομάδα έχει κερδίσει τους 24 από τους τελευταίους 25 αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί, έχοντας στις τάξεις της το ταχύτερο με διαφορά μονοθέσιο του grid. Στη φετινή σεζόν ο Max Verstappen έχει κερδίσει 12 Grand Prix ενώ ο Sergio Perez μόλις 2, με τον ανταγωνισμό να μην είναι σε θέση να τους ανταγωνιστεί. Μάλιστα, οδηγοί έχουν δηλώσει πως είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρει καμία ομάδα να εκθρονίσει τους «ταύρους» πριν από το 2026.

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, παρά την επιθυμία του να συνεχιστούν οι επιτυχίες της ομάδας του, πιστεύει πως κάποια στιγμή θα τους ξεπεράσει ο ανταγωνισμός.

«Μία ημέρα θα μας κερδίσουν. Είναι αναπόφευκτο και σίγουρο. Το ερώτημα είναι πότε θα συμβεί αυτό. Προφανώς, εμείς πρέπει να διασφαλίσουμε πως αυτό το “πότε” θα αργήσει να συμβεί. Κάθε εβδομάδα που περνά, θέλουμε όλο και περισσότερο να συνεχίσουμε το σερί των φοβερών μας αποτελεσμάτων. Έχουμε κερδίσει τα 14 Grand Prix που έχουν διεξαχθεί. Έχουμε κερδίσει τους 24 από τους τελευταίους 25 αγώνες. Είναι φοβερό αυτό που έχουμε καταφέρει και συνεχίζουμε στο ίδιο μομέντουμ ως ομάδα».

Ουσιαστικά ο Horner παραδέχεται το μεγαλύτερο εφιάλτη του στη Formula 1. Ο Βρετανός έχει δηλώσει πως η ευχή του είναι να κερδίζει η Red Bull Racing δίχως ανταγωνισμό, άσχετα αν αυτό πηγαίνει κόντρα στο DNA και στη φιλοσοφία των αγώνων ταχύτητας. Αν η Red Bull Racing καταφέρει να κερδίσει όλους τους αγώνες στο 2023, θα είναι η μοναδική ομάδα που θα το έχει καταφέρει αυτό στην ιστορία.

Ακούστε την εκπομπή/podcast Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles