spot_img

H Red Bull το τελευταίο που θέλει είναι ανταγωνισμός

Ο Christian Horner της Red Bull Racing δεν θέλει να σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να υπάρχει ανταγωνισμός για την κορυφή της Formula 1 καθώς οι μνήμες του 2021 είναι ακόμη φρέσκιες.

Στη νέα εποχή της Formula 1 μόλις μία ομάδα κατάφερε να εκμεταλλευτεί καλύτερα τους τεχνικούς κανονισμούς και κατάφερε να κυριαρχήσει. Η Red Bull Racing κατέκτησε με άνεση τα δύο πρωταθλήματα την περασμένη σεζόν και φέτος συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα, έχοντας κερδίσει όλα τα Grand Prix που έχουν διεξαχθεί.

Μπορεί σε κάθε αγώνα να «παίζει μπάλα» μόνη της και όλοι στην αυστριακή ομάδα απολαμβάνουν μια από τις μεγαλύτερες κυριαρχίες στην ιστορία του σπορ. Μάλιστα, η απόλαυση είναι τέτοια που δεν βιάζονται να δουν άλλη ομάδα στη μάχη για νίκες ή τίτλους.

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο η ομάδα του να έχει σύντομα ανταγωνισμό και απάντησε.

«Ούτε στο ελάχιστο δεν θέλω ανταγωνισμό ξανά, ακόμη προσπαθώ να αναρρώσω από το 2021. Δείτε τα αποτελέσματα που έχουμε σήμερα, είναι συνδυασμός ομαδικής δουλειάς. Κάθε μέλος της ομάδας, κάθε τομέας στο εργοστάσιο κάνει σωστά τη δουλειά του. Δεν έχεις τόσες επιτυχίες όπως εμείς τώρα τυχαία. Είναι μια χρυσή στιγμή για την ιστορία μας και πραγματικά βγάζω το καπέλο σε όλους όσους δουλεύουν στο παρασκήνιο τόσο σκληρά και έχουμε τέτοια απόδοση εντός πίστας».

Το 2021 ήταν μία από τις πιο συναρπαστικές σεζόν στην ιστορία της Formula 1, με τον τίτλο να κρίνεται στον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Κατά τη διάρκεια εκείνης της χρονιάς είδαμε μια τιτανομαχία ανάμεσα στους Max Verstappen και Lewis Hamilton, με τους δύο να μάχονται ρόδα με ρόδα και πολλές φορές είχαν ξεπεράσει τα όρια.

Ακούστε την καλοκαιρινή εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Βελγίου. 

 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles